04.07.2021 - 07:05 | Son Güncellenme:
UMUT ÜNVER / MİLLİYET
Kıvılcım Ural, eşi Kaan Tangöze ve kızIarı İlayda’yla beraber Bodrum'a tatile gitti. Ünlü çift, önceki gün Bodrum Gündoğandaki bir beach’te görüntülendi.
Kızlarını suya sokmaya çalışan karı-koca bir hayli zorlandı. Çığlık atan minik İlayda, anne ve babasını en sonunda pes ettirdi.
Deniz kenarına geçip oturan ailenin bu halleri objektiflere böyle yansıdı. Şarkıcı çiftin keyfinin yerinde olduğu görüldü.
2010-2016 yılları arasında eski manken Seçkin Piriler ile evli olan ve bu evlilikten Hakan ile Volkan adında oğulları olan ünlü şarkıcı, 2018 yılında Kıvılcım Ural ile dünyaevine girmişti. Çiftin bir kızı var.
Şarkıcı Kaan Tangöze, eşi Kıvılcım Ural ve kızları Kristal İlayda'yla birlikte Nişantaşı City's'de alışveriş turuna çıkmıştı.
Minik kızının elinden tutarak, mağazaları dolaşan şarkıcının, yaz-kış üzerinden çıkarmadığı yeşil montuyla gezmesi dikkat çekti.
Tam beş yıldır yaz-kış demeden üzerinden çıkarmadığı montuyla sürekli objektiflere takılan Kaan Tangöze için "Montu üzerine yapıştı" esprisi yapılıyor.