Ünlü yönetmen Osman Sınav'ın oğlu Yusuf Ömer, sevgilisiyle denizde romantik dakikalar yaşarken kameralara takıldı."Doludizgin Yıllar" adlı dizide birlikte rol alan Yusuf Ömer Sınav ve Deniz Özpınar, birlikte tatil yaparken Mega Magazin tarafından görüntülendi. Bodrum'da gözlerden uzakta başbaşa tatil yapan ünlü yönetmen Osman Sınav'ın oğlu Yusuf Ömer Sınav ve Deniz Özpınar, denizde hayli romantik dakikalar yaşadı. Sık sık birbirine sarılan ve öpüşen çiftin oldukça mutlu oldukları gözlendi
Yaz sonunda nikah masasına oturacak olan Nejat İşler ve Berrak Tüzanataç Bodrum'da halk plajında denizin tadını çıkardı. İkili kimseye aldırmadı.. ÇEKİM ARASI AŞK TATİLİ Nejat İşler-Berrak Tüzünataç ikilisi ön balayında! Yaz sonunda Gümüşlük'te evlenmeyi planlayan ünlü çift, sezon başından bu yana belirli aralıklarla Bodrum'a gelip tatil yapıyor. Yönetmenliğini Uğur Yücel'in üstlendiği 'Ejder Kapanı' isimli sinema filminde birlikte oynayan sevgililer, çekimlerden fırsat buldukları anda Bodrum'a geliyor. ETRAFA ALDIRIŞ ETMEDİLER Hafta sonu ikilinin durağı Gümüşlük Halk Plajı'ydı. Denize girmeyi sevmeyen Nejat İşler'i Tüzünataç ikna etti. El ele kol kola yürüyerek birlikte serin sulara kendilerini bırakan sevgililer, etrafa aldırış etmeden çocuklar gibi eğlendi. Çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
MAGAZİN SERVİSİ3 Ağustos’ta AVEA konserleri kapsamında Türk Sanat Müziği’nin usta sesi Muazzez Abacı ile Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak olan Bülent Ersoy, konser için özel bir gençleşme programına girdi 15 gündür doktor Mustafa Karataş’ın Nişantaşı’ndaki kliniğine giden Ersoy, Amerika’da da son dönemde sıkça uygulanan mezolifting yöntemiyle, cildine, düşük yapan kadınların cenin ve plasentasından elde edilen hücreleri enjekte ettirdi. Ersoy’un vücudundaki fazla kilolar için de “ultra lyse” yöntemi kullanıldı. Ersoy, vücuduna yapılan uygulamanın ardından üç gün hiç yağ yemedi ve böylece fazla yağlarından kısa sürede kurtulmayı başardı. Ersoy’un doktoru Karataş, “Bülent Hanım çok sağlıklı bir cilde sahip... Bu yüzden yapılan uygulamaları vücudu çok daha kolay kabul etti. Diri olan cildi, daha da dirileşmiş oldu” dedi.
BORA BAĞCIBAŞI / MAGAZİN SERVİSİYASEMİN Ergene ile üç yıldır aşk yaşadığı Anadolu Holding’in veliahtı İzzet Özilhan’ın bu yaz evleneceği konuşuluyordu. Özilhan’ın Moskova’daki işlerinin yoğunluğu ve evlilik hazırlıklarının yetişmemesi nedeniyle çift önümüzdeki bahar nikâh masasına oturacak. Cuma gecesi Ortaköy Angelique’te eğlenen çift soruları yanıtsız bıraktı.
İBRAHİM ŞAHİN / MAGAZİN SERVİSİ GEÇTİĞİMİZ cuma Angelique’de eğlenen Sinem Kobal ile Arda Turan, bu kez Açık-hava’da Tarkan konserini birlikte izledi.Bir süre önce haklarında aşk dedikodusu çıkan ikiliden Turan, “Sinem’in eski erkek arkadaşı Mustafa Sirmen benim yakın arkadaşım. Arkadaşımın aşkına bakacak kadar şerefsiz bir adam değilim” demişti. Turan, önceki akşam Tarkan konserine erkek arkadaşlarıyla geldi. Daha sonra konsere gelen Kobal önce Turan’ın bir arka sırasına oturdu daha sonra futbolcunun yanına geçerek konseri izledi. Turan, sorular üzerine “Ben onun abisiyim” dedi.
39. yaş günü pastasını sahnede kesen Sibel Can asıl kutlama için 1 Eylül’ü bekliyor. Şarkıcı “Boşanma davam 1 Eylül’de... Asıl doğum günüm o gün olacak ve bir ay boyunca kutlama yapacağım. O günü iple çekiyorum” dedi GEÇTİĞİMİZ cumartesi gecesi Kıbrıs’ta konser veren Sibel Can, 39. yaş gününü sahnede kutladı. Can dev doğum günü pastasını keserken, “Boşanma davam 1 Eylül’de... Asıl doğum günüm o gün olacak ve bir ay boyunca kutlama yapacağım” diyerek o günü iple çektiğini söyledi. Sulhi Aksüt’e boşanma davası açan şarkıcı gelen sorular üzerine “Keyfim çok yerinde zor günler geçirmiyorum kendimi her açıdan çok iyi hissediyorum” yanıtını verdi. YENİ albümü “Benim Adım Aşk” büyük ilgi gören Sibel Can yeni yaşıyla birlikte beklentilerini şöyle anlattı: “Benim için çok özel bir gün, hem yeni bir yaş hem yeni bir hayat sağlıklı bir ömür diliyorum kendi kendime. Bugün 1 Ağustos anneciğimin de aynı zaman da doğum günü, annemi kaybettikten sonra bu günün benim için bir anlamı kalmadı. Sevenlerim sabah saatlerinden beri bana inanılmaz güç veriyor. Kıbrıs dönüşünde ise doğum günümü çocuklarımla birlikte kutlayacağım.”