30 yaşındaki sosyal medya fenomeni, Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımlarla yeni dövmesini takipçilerine gösterdi.
Şeyma Subaşı'nın iki aydır birlikte olduğu sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin adını "Meedo" diye koluna dövme yaptırdığı ortaya çıktı.
Mısırlı aşkıyla en özel anları sosyal medya hesabından paylaşan Şeyma Subaşı, Sevgililer Günü'nde sevgilisinin kucağında olduğu bir fotoğrafı yayınlamıştı.
Subaşı, bir diğer paylaşımına, "Beni sadece bugün değil, her gün dünyanın en şanslı kızı gibi özel hissettiren adam. Hayatımda olduğun için teşekkürler. Tamamen seninim" notunu düşmüştü.
Fenomen, sevgilisinin kucağında bir poz daha paylaşmıştı. Mısırlı iş insanının eli kalçasında olan Subaşı, kalça kısmını emojiyle sansürlemişti.
Mohammed Alsaloussi ile birlikteliğinin birinci ayını kutlayan Subaşı, gönderilerine, "Bir ayda tüm dünyadaki favori insanım oldun. Seni çok seviyorum, Melisa’dan sonraki ikinci her şeyim" mesajını yazmıştı.