Cadde Gonca Vuslateri kimdir? Gonca Vuslateri kaç yaşında, nereli? Hangi dizilerde oynadı?

Gonca Vuslateri kimdir? Gonca Vuslateri kaç yaşında, nereli? Hangi dizilerde oynadı?

10.12.2020 - 23:07 | Son Güncellenme:

Gonca Vuslateri, Yalan Dünya dizisinde Eylem ve Vasfiye Teyze karakterine hayat verdi. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü bitirdi. Peki Gonca Vuslateri kimdir?

Gonca Vuslateri kimdir Gonca Vuslateri kaç yaşında, nereli Hangi dizilerde oynadı

Gonca Vuslateri birçok dizi ve filmde rol aldı. 40. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü alan Gonca Vuslateri'nin oynadığı Vasfiye Teyze karakteri ekranların fenomen karakterleri arasında yer aldı. Peki Gonca Vuslateri kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

2 Eylül 1986'da Bursa'da doğdu. Babası astsubay olduğu için görevi nedeniyle ailesiyle birlikte 8 yıl boyunca Adana'da lojmanda yaşadı. Babası 1994'te emekli olunca ailesi ile birlikte Bursa'ya geri dönüp burada yaşamaya devam etti. 1998'da annesi ve babası boşandı. Bunun üzerine annesi ve ablası ile birlikte İstanbul'da yaşamaya başladı.

İlkokul 2. sınıftan beri oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmiş ve bitirmiştir. "Dot" tiyatrosunda da çalışan Gonca Vuslateri'nin oyunculuğa ilk adım attığı proje 1998 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Ruhsar dizisi olmuştur.

Diziler

Ruhsar 
Eyvah Kızım Büyüdü 
Aliye 
Büyük Buluşma 
Kız Babası 
Canım Ailem 
Küçük Sırlar 
Yerden Yüksek 
İbreti Ailem 
Yalan Dünya 
Gönül İşleri 
Anne (2
Tehlikeli Karım