Cadde 'Görüntülü aradılar! Karşılıklı ağladık'

'Görüntülü aradılar! Karşılıklı ağladık'

04.09.2023 - 09:19 | Son Güncellenme:

Aytaç Şaşmaz ve abisi İsmail Ege Şaşmaz, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Oyuncu kardeşlerden Aytaç Şaşmaz, 80'leri andıran giyim tarzı ile dikkatleri üzerine çekti.

Görüntülü aradılar Karşılıklı ağladık

Kariyerine 'Güneşi Beklerken' dizisindeki 'Barış' rolüyle adım atan; 'Aşk Yalanı Sever', 'Sen Çal Kapımı', 'Lise Devriyesi', 'Uyanış: Büyük Selçuklu' ve 'Barış Akarsu: Merhaba' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen İsmail Ege Şaşmaz, 2021 yılında Hande Ünal ile nikâh masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Baba olmaya hazırlanan 29 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından kız bebek beklediklerini açıklamıştı.

Görüntülü aradılar Karşılıklı ağladık

"BABA OLMAK HAYALİMDİ"

İsmail Ege Şaşmaz, konuyla ilgili sorulara "Çok heyecanlıyım ve çok mutluyum. Nazar değmesin diye çok konuşmak istemiyorum. Baba olmak benim hayalimdi. Çok özel bir duygu. Kız babası olmak ise daha özel bir duygu. İsmini de koyduk ama doğduktan sonra söylerim" yanıtını verdi.

Görüntülü aradılar Karşılıklı ağladık

"AİLEMİZE KIZ ÇOCUK GELİYOR"

Amca olmaya hazırlanan Aytaç Şaşmaz ise "Beni görüntülü aradılar. 'Amca olacaksın' dediklerinde karşılıklı ağladık. Çok mutlu oldum, ailemize bir kız çocuğu geliyor" diyerek duygularını dile getirdi.

Görüntülü aradılar Karşılıklı ağladık