Cadde Grimes: Elon Musk olmasa bu evi satın alamazdım!

Grimes: Elon Musk olmasa bu evi satın alamazdım!

29.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Son dönemde Twitter'ın yaklaşık 44 milyar dolarlık satın alma anlaşmasını feshetmesiyle konuşulan Elon Musk'ın eski sevgilisi ve iki çocuğunun annesi şarkıcı Grimes, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yükselen ev fiyatlarıyla ilgili paylaşımlar yapması yüzünden Twitter kullanıcıları tarafından eleştirildi. Bir takipçisin yazdıklarına kayıtsız kalamayan ünlü isim, verdiği cevapla kısa sürede gündem oldu.

Grimes: Elon Musk olmasa bu evi satın alamazdım

Gerçek adı Claire Elise Boucher olan ve Tesla ve SpaceX'in 51 yaşındaki CEO'su Elon Musk'tan iki çocuk sahibi olan 34 yaşındaki Grimes, 15 Ağustos'ta 'elf kulağı' ameliyatını gündeme getirmiş ve takipçilerinden, "Elf kulağı ameliyatından iyi bir sonuç alan var mı? Kulak kıkırdağının iyileşmekte zorlanmasından korkuyorum. Bir müzisyen olarak bu ameliyat riskli görünüyor, ama hayatım boyunca bunu istedim. İnsanların deneyimlerini merak ediyorum" sözleriyle fikir istemişti.

Haberin Devamı

New York Post'ta yer alan habere göre; Elon Musk da eski sevgilisinin bu paylaşımına kayıtsız kalamayarak, "Elf kulağı ameliyatının dezavantajları, muhtemelen avantajlarından daha ağır basar" demişti.

Grimes: Elon Musk olmasa bu evi satın alamazdım

"KULAKLARINI MI YAPTIRDIN?"

Ünlü isim, bu paylaşımından günler sonra Twitter üzerinden yüzünün bandajlı olduğu bir fotoğrafını yayınlamıştı. Takipçileri, fotoğraf sonrası ünlü isme; "Kulaklarını mı yaptırdın?", "Umarım elf kulağı ameliyatını yaptırmışsındır, çok heyecanlandım" ve "Dikkat çekmeye mi çalışıyor?" gibi yorumlar yazmıştı.

Ancak Kanadalı şarkıcının daha sonra paylaştığı bir fotoğrafta, kulaklarının eskisi gibi olduğu görülmüştü.

"GÖRÜŞLERİNİN ÖNEMİ YOK"

Tüm bunların ardından Teksas'ta yükselen ev fiyatlarına karşı Tweet'ler atan ve bir imza kampanyası paylaşan Grimes, takipçileri tarafından eleştiri yağmurua tutuldu. Şarkıcı, kendisini eleştiren takipçilerinden birinin, "Senin zaten bir evin var, bu konudaki görüşlerinin önemi yok" diye yazması üzerine ise dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Takipçisine kayıtsız kalamayarak cevap veren şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Teksas'ta babalarından yardım almadan çocuklarıma uygun bir ev satın alamazdım. Bu delilik, çünkü ben oldukça başarılı bir sanatçıyım.

Grimes: Elon Musk olmasa bu evi satın alamazdım

BABASINA DA YARDIM EDİYOR

New York Post'ta yer alan habere göre; Musk'ın finansal destekte bulunduğu tek kişi ise Grimes değil. Milyarder; kısa süre önce kendisinin ve erkek kardeşi Kimbal'in, babaları Errol Musk'a da onlarca yıl önce 'parası bittiğinden beri' mali destek sağladığını açıkladı.

MUSK'IN GÖLGESİNDE KALDIĞINI AÇIKLADI

Öte yandan Elon Musk ile Grimes, Twitter’da yapay zekâ hakkında paylaşılan bir şaka aracılığıyla tanışmıştı. Genellikle bilim kurgu temaları içeren müziğiyle dikkat çeken Grimes’a, ışık hızının bilimsel sembolü olan 'C' ile hitap eden Musk, bu ilişkisinin 'sıra dışılığıyla' pek çok kez gündeme gelmişti.

Grimes: Elon Musk olmasa bu evi satın alamazdım

Musk, geçen yıl Grimes ile ayrıldıklarında farklı yerlerde yaşama zorunluluğunun ilişkiyi etkilediğini iddia etmişti; ama Grimes, Musk’ın gölgesinde kaldığını söylemişti. Milyarderle tanışmadan önce zaten başarılı bir sanatçı olduğunu belirten şarkıcı, ilişkisinde zengin bir adamın 'yan parçası' konumuna konumuna düşürüldüğünü açıklamıştı.