Cadde İdo Tatlıses kimdir? İdo Tatlıses kaç yaşında, nereli, eşi kim? İdo Tatlıses şarkıları ve hayatı

İdo Tatlıses kimdir? İdo Tatlıses kaç yaşında, nereli, eşi kim? İdo Tatlıses şarkıları ve hayatı

02.01.2022 - 23:11 | Son Güncellenme:

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, babası gibi şarkıları ile adından söz ettiriyor. Tatlıses, İstanbul'da doğdu ve eğitimini ise Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümünde tamamaladı. Peki, İdo Tatlıses eşi kim?

İdo Tatlıses kimdir İdo Tatlıses kaç yaşında, nereli, eşi kim İdo Tatlıses şarkıları ve hayatı

İdo Tatlıses, Boston Berklee'de müzik eğitimi almıştır. İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğludur. 2021 Ekim ayında Yasemin Şefkatli ile evelendi. İşte, İdo Tatlıses hayatı ve kariyeri...

Haberin Devamı

İDO TATLISES KİMDİR?

İdo Tatlıses ya da İbrahim Tatlı, 15 Şubat 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Tatlıses, Berklee College of Music'in Arrange and Producer bölümünde eğitimi aldı.

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna çiftinin oğlu olan İbrahim'in ismi kısaltılarak İbrahim ve Derya'nın oğlu anlamına gelen İdo adı kullanılmaya başlamıştır. İdo Tatlıses, eğitimini İsviçre'de College du Leman'da tamamlamıştır.İş hayatına Tatlıses Tv'de başlayan İdo, 2013 yılında Dj'lik ve Tatlıses Kebap işletmesinde görev yapmaya başladı.

Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümünde tamamlayan İdo, sonrasında Amerika Boston'da sayılı müzik okullarından Berklee'ye giderek 15 ay müzik eğitimi aldı. 2014 yılında Sonsuz Teşekkürler adlı single ile müzik dünyasına ilk adımını atmıştır. Daha sonra Satır Satır isimli ikinci singlenı piyasaya sürmüştür. 2015 yılında ise Kaç kere ve Aşk Bunun Adı isimli şarkılara klip çekmiştir.

Haberin Devamı

Show Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Kapıda dizisinde rol almıştır. İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli Ekim 2021'de dünyaevine girdi.