Cadde İlayda Alişan: Erkek başroller daha fazla kazanıyor!

İlayda Alişan: Erkek başroller daha fazla kazanıyor!

20.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Masumiyet', 'Çukur' ve 'Şampiyon' gibi yapımlarda rol alan, son olarak Kanal D'nin final yapan dizisi 'Seversin'de başrol oynayan İlayda Alişan, geçtiğimiz gün arkadaşları ve sevgilisiyle birlikte Arnavutköy'de kameralara yansıdı. Flaşların patlamasıyla birlikte erkek arkadaşı kendisinden uzaklaşan oyuncu, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayarak; 'erkek oyuncular kadın oyunculara göre daha fazla kazanıyor' iddialarıyla ilgili konuştu.

İlayda Alişan: Erkek başroller daha fazla kazanıyor

Kariyerine 2011 yılında 'Bir Çocuk Sevdim' dizisinin 'Merve'si olarak başlayan, son olarak Kanal D’nin beğenilen dizisi 'Seversin'de 'Asya' karakterini canlandıran İlayda Alişan; geçtiğimiz ay MAG dergisine konuşmuştu. Alişan, kendisini "Yirmi altı yaşında, oyunculukla uğraşan, 'kendinin' en iyisi olmaya çalışan, ufak tefek bir kızım. Hayatı ve insan sevmeyi çok severim; sohbet etmeyi, müzik dinlemeyi, insanı anlamayı... İletişim benim için önemlidir. Benimle anlaşmak, benim diye demiyorum ama hiç zor değildir. Sevdiklerimle upuzun masalarda buluşup bir şeyler içip, yemek yemek en keyif aldığım şeydir. Bir de geleceğimi düşünmek beni çok heyecanlandırır" sözleriyle anlatmıştı.

Haberin Devamı

İlayda Alişan: Erkek başroller daha fazla kazanıyor

İLAYDA İÇİN AŞK NEDİR?

Ünlü isim, "İlayda Alişan için aşk nedir?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

Aşkı tek kelimeyle anlatmak zor. 'Ne yaşıyorum ben?' dedirten bir duygu. İnsana, her şeyi yapabilirmişsin gücü kodlanıyor sanki. Her şey çok daha sıra dışı, karmaşık, çok daha büyük görünüyor gözüne. Yani 'bütün hislerinin sınırsız oluşu gibi bir şey' diyebilirim.

"SİZİ DE ÇEKMEK ZORUNDAYIZ"

İlayda Alişan, önceki gün arkadaşları ile birlikte Arnavutköy'de objektiflere takıldı. Oyuncunun erkek arkadaşı olduğunu öğrenilen kişi flaşların patlaması ile panik yapıp Alişan’ın yanından hızlıca uzaklaştı. Ünlü ismin sevgilisi, gazetecilerin "Sizi de çekmek zorundayız" demesi ile gülerek kameranın kendisini çekemeyeceği tarafa doğru geçti.

"OKUMA PROVALARI YAPTIK"

Başarılı oyuncu gazetecilerin bu sözlerine tebessüm edip, 'Seversin' dizisinin sona ermesi ile birlikte tekrardan yeni projeler için çalışmaya başladığını söyleyerek; "Yeni bir projeye başlıyoruz. Bir televizyon dizisi olacak. Okuma provalarını da yaptık hatta" dedi.

Haberin Devamı

İlayda Alişan: Erkek başroller daha fazla kazanıyor

Ardından "Reyting korkunuz var mı?" sorusuna da yanıt veren oyuncu, "Bunun için çok erken. Henüz yeni çekimlerimiz bile başlamadı. Ama her proje kariyerim için olumlu bir basamak oldu bence" diye konuştu.

"TERCİH MESELESİ"

Alişan, son dönemin tartışma yaratan konuları ile alakalı sorulara da yanıt verdi. Sosyal medya takipçisine göre oyuncu seçimi yapıldığına dair iddialar hakkında konuşan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Her şirketin kendine özel durumları vardır. Bazıları buna göre seçer ama bazıları da seçmez bence. Tercih meselesi aslında. Oyunculuk da baz alınıyordur.

İlayda Alişan: Erkek başroller daha fazla kazanıyor

"ÇOĞU ZAMAN SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ"

Ardından yine gündem konusu olan, 'erkek oyuncular kadın oyunculara göre daha fazla kazanıyor' iddialarını ise oyuncu, "İsimden isme göre değişiyor tabii ki. Ancak çoğu zaman söylediğiniz gibi, erkek başroller daha fazla kazanıyor" diyerek doğruladı.

Röportaj sonrası çifti arka koltukta da yan yana gelmemek için aralarına arkadaşını alıp öyle arabaya binerek oradan uzaklaştı.