Cadde İrem Derici’yi aldattı mı? Cem Belevi'den ilk açıklama

İrem Derici’yi aldattı mı? Cem Belevi'den ilk açıklama

10.05.2022 - 10:23 | Son Güncellenme:

Şarkıcı İrem Derici (35), kendisini daha önce Best Model ve 'İşte Benim Stilim' yarışmalarına katılan 25 yaşındaki model aldattığı iddia edilen meslektaşı Cem Belevi’ye (34), “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatında mutluluklar” göndermesi yaptı. 'İhanet' haberleri magazin gündemine bomba gibi düşürken, Cem Belevi'den ilk açıklama geldi. "Ses katıtlarını yayınlarım" diyen İrem Derici'nin yeni paylaşımı ise olay yarattı.

İrem Derici’yi aldattı mı Cem Beleviden ilk açıklama

İrem Derici, geçtiğimiz yaz meslektaşı Cem Belevi ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Birkaç ay sonra ilişkisini noktalama kararı alan ikili, birbirlerini sosyal medya hesaplarından silmişti. 'İbo Show Yılbaşı Özel'e konuk olan Derici, programdaki itirafıyla gündem olmuştu. Şarkıcı, "3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar" ifadelerini kullanmıştı. Belevi ise 'ihanet' açıklaması üzerine, "Özel hayatımla ilgili pek konuşmayı sevmiyorum. İrem, çok tatlı bir insan olduğu için ne dese tatlı oluyor. Onun tatlılığına bırakıyorum bunu. Ben işimle, gücümle zaten ilgileniyorum. Böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum" demişti.

Haberin Devamı

96 GÜL İLE GÖNLÜNÜ ALDI

Cem Belevi, ayrılığın 96'ncı gününde İrem Derici'ye, 96 gül göndermişti. Bu hamlenin ardından ünlü şarkıcılar, ilişkilerine ikinci bir şans vermişti. Barışma sonrası Hollanda'da aşk tazeleyen çift, tatilden renkli karelerini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti.

İkili, Amsterdam tatilinden dönüşte bir kez daha ilişkilerini noktalamıştı. Ayrılık sebebinin ise kaybolan valiz olduğu ortaya çıkmıştı. Derici'nin, İstanbul Havalimanı'nda valizinin başkası tarafından alındığını fark edince, argo kelimeler kullandığı iddia edilmişti. Şarkıcı, sevgilisinin uyarılarına rağmen sakinleşmeyince, ikili arasında gerginlik başladığı öğrenilmişti. Derici, havalimanında ayrıldığı sevgilisini Instagram'da engelleyip, daha önce paylaştığı fotoğrafları silmişti. Belevi de kız arkadaşının hamlesine karşılık, sosyal medya hesaplarından kareleri yayından kaldırmıştı.

İrem Derici’yi aldattı mı Cem Beleviden ilk açıklama


Haberin Devamı

"ÇOK SEVİYORUM ABİ NE YAPAYIM?"

Özel hayatıyla gündem olan Derici , Cem Belevi ile ilişkilerinde sorunlu bir dönem yaşadıklarını ancak bu dönemi atlattıklarını dile getirmişti: Sorun Cem'de değil, bende. Aslında sıradan, monoton bir ilişki yaşamaktansa böyle hayatı uçlarda yaşamayı seviyoruz. Böyle ayrılıklar besliyor bizi. Çok seviyorum abi ne yapayım? Şu an İzmir'de ailesinin yanında. 35 yaşında bir ergenim maalesef. Bazen fevri davranıp, 15 yaşında gibi hareket ediyorum. Umarım 40 yaşına geldiğimde düzelirim.

DUYDUKLARI ŞOKE ETTİ!

İlişkileri bir dargın bir barışık giden çift yine ihanet iddiası nedeniyle ayrıldı. Cem Belevi’nin, sevgilisi İrem Derici'yi 1997 yılında Moskova'da dünyaya gelen, aynı zamanda oyunculuk eğitimi de alan model Nergis Nesrullayeva ile aldattığı konuşuluyor.

İrem Derici’yi aldattı mı Cem Beleviden ilk açıklama

İddiaya göre; olayı duyar duymaz Nesrullayeva’yı arayan şarkıcı, duydukları karşısında şoke oldu. Modelin, Belevi’yle ilişkisini kabul etmesininin ardından Derici, ikinci defa barıştığı sevgilisini terk etti.

"ÇEYREK POPÇU!"

2014 yılında dünyaevine girdiği radyocu Rıza Esendemir'den 2016'da boşanan sivri dilli popçu, 7.7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler” mesajını yazarak, isim vermeden Belevi’ye göndermede bulundu.

İrem Derici’yi aldattı mı Cem Beleviden ilk açıklama

Haberin Devamı

"YOK ALDATMA, YOK BAŞKA BAŞKA ŞEYLER!"

Olay sözler üzerine nasıl bir tavır sergileyeceği merakla beklenen Cem Belevi, katıldığı ödül töreninde basın mensuplarının karşısına çıktı. Şarkıcı, biten ilişkisi hakkında şu açıklamayı yaptı:

İlişkimle ilgili konuşmayı sevmiyorum ama paylaşım yaptığı için birkaç şey söylemek istiyorum, kendisine de ilettim zaten. Aslında biz İrem'le daha önce ilişkimizi noktaladık. Bunu duyurmak istemedi, benden de rica etti. Özel bir sebebi var, kendisine ve ilişkimize saygı duyduğum için o da bende kalacak. Her şeyden önce karşımda bir kadın var, çok değerli bir meslektaşım var, çok güzel de bir yürek var. Artık onu ne fevrileştirdiyse, ne öfkelendirdiyse bilmiyorum, bir şeyler paylaşmış. Ben kendisini çok sevdim. Hepimiz ilişki yaşıyoruz, inişli çıkışlı. Yürütemedik olmadı. Ben aşk şarkıları yazan, dolu dolu yaşayan, hisleriyle hareket eden bir adamım. Asla bu cümleleri kabul etmiyorum. Yok aldatma, yok başka başka şeyler! Böyle bir şey olabilir mi? Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı, olamaz da. Benim aşka böyle bir bakış açım yok. Hala kendisini çok seviyorum, hala çok saygı duyuyorum. Fevrice ağzından çıkanlara, söylediklerine takılmıyorum. Canı sağ olsun. İçi rahat olsun, benim de içim çok rahat. Asla kendisini aldatmadım. Hiçbir kadını aldatamam, beceremem böyle şeyleri. Aşkımı coşkuyla yaşayan bir insanım.

"YAZ SONUNA KADAR İREM'İ ŞUTLARIM ZATEN"

Cem Belevi'nin "Aldatmadım" sözlerinin ardından İrem Derici yeni bir paylaşım geldi. "Ses katıtlarını yayınlarım" diyerek 'ihanet' iddiasının arkasında duran şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Über samimiyetsiz açıklamayı izledim. Ben birkaç saat uyuyup uyanayım, her şeyi anlatayım. Sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi, ne dersin? 'Yaz sonuna kadar İrem'i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım, şimdi kötü çocuk imajı çizemem' mi olsun ilk konuğumuz, yoksa alevler attığın influencer'lar mı, sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya, bana fartk etmez.

İrem Derici’yi aldattı mı Cem Beleviden ilk açıklama