26.11.2007 - 00:00 | Son Güncellenme:
BeyoÇlu'nun yeni mekânı Yasu, Yunan yemek ve eÇlence kültürünü yaşatıyor. İşletmeciliÇini Yorgo ve Serkan Akcan'ın üstlendiÇi mekân, kendinizi evinizde gibi hissedeceÇiniz bir konfora sahip. Yasu'nun mönüsünü ise Paris Gurme Okulu'ndan arkadaşı Tolga Atalay'ın yardımlarıyla oluşturmuş. Mönü fiks ve alakart olmak üzere iki farklı seçenekten oluşuyor. Açılış aperatif içkilerle... SoÇuk mezeler arasında tiro salata, tarama, sardalye ve lakerda tabaÇı, zeytinyaÇlı dolma, horta, skordalya, ara sıcaklarda kalamar dolması, ahtapot ızgara, sahanaki gibi lezzetler var. Yunan usulü balık ve et çeşitlerinin piştiÇi mutfakta vejetaryenler de unutulmuyor. Tatlı olarak adaların vazgeçilmezi olan sakızlı muhallebi ve irmik tatlısı var. Yemek müziÇinde akordeonuyla Rum müzisyen Vangelis, sonrasında buzukide Yunanlı Emilios Souros eşliÇindeki beş kişilik orkesta yer alacak. (0212) 249 52 31