Cadde Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir? Yağmur Tanrısevsin nereli, kaç yaşında? İşte, dizileri...

Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir? Yağmur Tanrısevsin nereli, kaç yaşında? İşte, dizileri...

29.06.2021 - 00:18 | Son Güncellenme:

Yağmur Tanrısevsin, Kalp Yarası dizisinde Ayşe Yılmaz rolü ile ekrana geliyor. İki Yalancı dizisindeki performansı sonrası yeniden başrol olarak sevenleri ile buluşuyor. Yağmur Tanrısevsin aslen nereli, boyu ve kilosu kaç?

Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir Yağmur Tanrısevsin nereli, kaç yaşında İşte, dizileri...

Kalp Yarası dizisinin Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin'ın hayatı merak ediliyor. Genç oyuncu, Mersin'de doğdu ve Güneşi Beklerken dizisi ile adını duyurdu. Seramik-Cam Bölümünde eğitim gördü. Oyunculuk eğitimi ardından birçok başarılı yapımda yer aldı. İşte, Yağmur Tanrısevsin biyografisi...

Haberin Devamı

YAĞMUR TANRISEVSİN KİMDİR?

Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü mezunudur. Sanat kariyerini oyunculuk ve seramik-cam alanlarında birlikte devam ettirmektedir. Meltem Cumbul, Betül Alganatay, Ümit Çırak, Craft Oyunculuk Atölyesi Bahar Kerimoğlu ve Merve Taşkan oyunculuk eğitimi aldığı bazı isimlerdir. Boks, tenis, kayak, basketbol, heykel ve resim ile ilgilenen oyuncu, "Güneşi Beklerken" dizisinde "Melis Güzel" karakterini canlandırarak tanınmıştır. İngilizce oynadığı Amerika ortak yapımı ilk sinema olan The Tragedy adlı korku filminde Jennifer rolünü canlandırmıştır. 

"Geniş Aile: Yapıştır" sinema filminde Çağla karakterini canlandırdı. "Aşk Ağlatır" adlı sinema filminde oynadı. Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili dizilerinde konuk oyuncu olarak bulundu. 2014 sonbaharı itibarı ile Kaçak isimli dizide Ustura Faysal'ın (Haluk Bilginer) kızı Tülay Mengen karakterini, Bana Baba Dedi dizisinde Didem karakterini canlandırdı. Show TV'de ekrana gelen "Mayıs Kraliçesi" adlı dizide başrol oynadı. Tanrısevsin, 1.70 boyundadır.