Cadde Kim Kardashian'ın kızı North'a korse giydirmesine eleştiri yağdı!

Kim Kardashian'ın kızı North'a korse giydirmesine eleştiri yağdı!

24.05.2022 - 17:43 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West ile sekiz yıllık evliliğini noktalayan Kim Kardashian, kızı North West ile birlikte geçtiğimiz gün ablası Kourtney Kardashian ile Travis Barker'ın düğününe katılmıştı. Hayranları Kardashian'a sekiz yaşındaki kızının korse giymesine izin verdiği için tepki gösterirken; bir sosyal medya kullanıcısının West'in, fenomen isimle bu konuyu konuşmasını umduğunu söylemesi gündem oldu. İşte detaylar...

Kim Kardashianın kızı Northa korse giydirmesine eleştiri yağdı

Son dönemde adını 'Ye' olarak değiştiren ve artık öyle anılmak istediğini açıklayan rapçi Kanye West ile sekiz yıllık evliliğini sonlandırmasıyla gündeme gelen televizyon yıldızı Kim Kardashian, hem özel hayatı, hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

BOŞANMANIN DETAYLARI

Evlilik sözleşmesine bağlı kalan Kim Kardashian ve Kanye West, 2 Mart'ta boşanmıştı. Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian'ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul ederken, West'in itirazını dikkate almamıştı. İkilinin, dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu ise henüz netleşmemişti.

Kim Kardashianın kızı Northa korse giydirmesine eleştiri yağdı

"İLİŞKİ İNSANIYIM"

Geçtiğimiz günlerde West'ten boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Pete Davidson ile ilişkisi hakkında konuşan 41 yaşındaki Kim Kardashian, "Ben kesinlikle ilişki insanıyım. Açıkçası bu ilişki için zaman ayırmak istiyorum ama çok mutlu, memnun ve huzur içinde olmak çok güzel bir duygu" şeklinde kullanmıştı.

KIM HAKKINDA KONUŞTU

Davidson da People TV programının sunucusu Kay Adams ile yakın zamanda çıkacak olan reklam filmi ve zamanını nasıl değerlendirdiği hakkında konuşmuş ve kız arkadaşı Kim Kardashian'dan bahsetmekten çekinmemişti.

Haberin Devamı

Hollywood'un asilerinden biri olarak bilinen Pete Davidson, "İşim olmayan zamanları kız arkadaşımla ve arkadaşlarımla evde geçiriyorum. İş dışında çok fazla bir şey yapmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

'14 ŞUBAT'TA KAMYON DOLUSU GÜL

Eski eşinden vazgeçemeyen, West ise, '14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kardashian'a bir kamyonet dolusu kırmızı gül göndermişti. Daha önce, "Tanrı, Kim ile yeniden bir araya gelmemi istiyor." diyerek, ailesini geri istediğini ifade eden Kanye West, 14 Şubat hediyesini de Instagram'dan yayınlamıştı.

Kim Kardashianın kızı Northa korse giydirmesine eleştiri yağdı

Ünlü isim, üzerinde, "Benim görüşüm gayet açık ve berrak..." yazılı olan siyah bir kamyonetin kasasındaki yüzlerce gülün fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı.

Kanye West, gönderisinde, "Bizim ilişimiz kamuya mal oldu çünkü biz tanınan insanlarız. Bazı insanlar benim çılgın olduğumu düşünebilir ama aşık olmak, çılgın olmak demektir ve ben ailem için çılgına dönmüş durumdayım." ifadelerine yer vermişti.

AŞIKLARDAN İLK FOTOĞRAF

Bu sözlerin ardından Kardashian, Davidson'la aşkını sosyal medyaya taşımıştı. Mahkeme tarafından resmen bekar ilan edilen Kim Kardashian, Davidson'la çıktığı akşam yemeğinden pozlarını aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Neşeli halleriyle dikkat çeken ikiliden Kardashian, birlikte çekilen karelerine, "Gece atıştırmalığı..." notunu yazmıştı.

Haberin Devamı

ABLASININ DÜĞÜNÜNE KATILDI

Fenomen isim, geçtiğimiz gün ise ablası Kourtney Kardashian ile Blink-182 davulcusu Travis Barker'ın İtalya'nın Portofino kentindeki bir şatoda gerçekleşen düğününe katılmıştı.

Kim Kardashianın kızı Northa korse giydirmesine eleştiri yağdı

Annesi Kris Jenner ve kardeşleri Khloé Kardashian, Kendall Jenner ve Kylie Jenner da bu mutlu gününde Kourtney Kardashian'ı yalnız bırakmamıştı. Ünlü ailenin şık kıyafetleri de, düğününün en çok konuşulanları arasındaydı.

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLDİ

Tüm bunların ardından reality şov yıldızı Kim Kardashian, sekiz yaşındaki kızının, kardeşi Kourtney Kardashian'ın düğününde korse giymesine izin verdiği için eleştirildi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, korseyi 'uygunsuz' olarak nitelendirirken, diğerleri North'un çok katmanlı kıyafetinin İtalya'daki sıcak havada 'rahatsız edici' olacağını belirtti.

Haberin Devamı

"BU ÇOK GARİP"

Bir sosyal medya kullanıcısı, Kanye West'in, kızı North'un giymesi için seçtiği kıyafetler hakkında Kim Kardashian ile bir konuşma yapmasını umduğunu söyledi:

Çocuğun yaşının ve hava koşullarının uygun olmaması dışında, bu güzel bir kıyafet. Ama umarım Kanye West, Kim Kardashian ile 8 yaşındaki kızlarına korse giydirme konusunda konuşur... Bu çok garip.

Bu yorum, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Kim Kardashianın kızı Northa korse giydirmesine eleştiri yağdı

Fenomen isme ayrıca, "İçimdeki anne, 8 yaşında bir çocuğun korse giymesini sevmedi", "Bir çocuğun neden korse giydiğini anlayamıyorum" ve "Mayıs aynının sonundayız ve bu zavallı çocuk palto giyiyor" gibi tepkiler de geldi.

DAHA ÖNCE KIM'E KIZMIŞTI

Öte yandan eski eşi West, Kardashian'ın çocuklarının makyaj yapmasına izin vermesine ve 2014 yılında, o sırada 16 aylık olan North'un kulaklarını ünlü bir markaya ait elmas küpelerle delmesine kızmıştı.