Cadde Kim Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson: Baba olmak istiyorum!

Kim Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson: Baba olmak istiyorum!

13.07.2022 - 17:22 | Son Güncellenme:

Dört çocuk annesi Kim Kardashian ile aşk yaşayan ABD’li komedyen ve oyuncu Pete Davidson, baba olmak istediğini itiraf etti. "Tam bir aile insanıyım" diyen ünlü komedyen, "Hayatta en sevdiğim ve henüz başaramadığım şey, çocuk sahibi olmak. Bu benim hayalim" ifadelerini kullandı.

Kim Kardashianın sevgilisi Pete Davidson: Baba olmak istiyorum

Bir süredir kendisinden 13 yaş küçük komedyen Pete Davidson ile aşk yaşayan Kim Kardashian, Robin Roberts ile Good Mornin America için verdiği bir röportajda ilişkisi hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Daha önce Davidson ile ilişkisiyle alakalı olarak konuşan Kardashian, yeni başlayacak programında sevgilisiyle ilgili açıklamalar yapacağını ve izleyicilerin daha fazla bilgi sahibi olacaklarını söylemişti.

"İZLEYİCİLER MERAK EDİLENLERİ ÖĞRENECEK"

Variety’e konuşan ünlü yıldız, “Davidson ile henüz bir çekim yapmadık ve buna karşı değilim. O, herhangi bir durumda kameralardan kaçmaz. İzleyiciler programda, nasıl tanıştığımızı, ilk kimin kime ulaştığını ve ilişkimiz hakkında merak edilenleri öğrenebilir” demişti.

Kim Kardashianın sevgilisi Pete Davidson: Baba olmak istiyorum

"HUZUR İÇİNDE OLMAK GÜZEL BİR DUYGU"

Bu sözlerinden aylar sonra yeni bir açıklama yapan 41 yaşındaki Kim Kardashian, ünlü isimle ilişkisini nasıl gördüğünü anlattı.

Kim, “Ben kesinlikle ilişki insanıyım. Açıkçası bu ilişki için zaman ayırmak istiyorum ama çok mutlu, memnun ve huzur içinde olmak çok güzel bir duygu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 "AİLE İNSANIYIM"

Ünlü yıldız ile birlikteliği tam gaz devam eden Davidson, samimi açıklamalarda bulundu. Kevin Hart'ın talk show programında baba olma isteği ile ilgili konuşan ünlü komedyen, "Tam bir aile insanıyım" dedi.

Kim Kardashianın sevgilisi Pete Davidson: Baba olmak istiyorum

28 yaşındaki Davidson, "Hayatta en sevdiğim ve henüz başaramadığım şey, çocuk sahibi olmak. Bu benim hayalim" ifadelerini kullandı.

"Küçük bir adamı giydirmek çok eğlenceli olurdu" diyen Pete Davidson, "İyi bir adam gibi olmaya, gelişmeye ve daha iyi olmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

BAŞ HARFLERİNİ BOYNUNA KAZITMIŞTI

Davidson en son sevgilisi Kim Kardashian ile dört çocuğunun adlarının baş harflerini (K-NSCP) boynuna dövme olarak kazıtmasıyla gündeme gelmişti.

Kim Kardashianın sevgilisi Pete Davidson: Baba olmak istiyorum

DÖRT ÇOCUK ANNESİ

Kardashian'ın rapçi Kanye West ile evliliğinden ikisi taşıyıcı anne olmak üzere North, Psalm, Chicago ve Saint adında dört çocuğu bulunuyor.

Yumurtalarını dondurduğu bilinen Kim Kardashian'ın Davidson ile birlikteliğinden bebek sahibi olmak için yine taşıyıcı anne yöntemine başvurabileceği düşünülüyor.

BİRÇOK ÜNLÜ YILDIZLA AŞK YAŞAMIŞTI

Hollywood'un asilerinden biri olarak bilinen Pete Davidson, gösteri dünyasının birçok ünlü yıldızıyla aşk yaşamıştı. Tam adı Peter Michael Davidson olan ünlü komedyen bir dönem, Cindy Crawford ile Rande Gerber'ın kızı model Kaia Gerber ile ilişki yaşamıştı. Ancak ünlü çiftin, o dönem kızlarının Davidson ile birlikteliğini onaylamadığı ileri sürülmüştü.

Kim Kardashianın sevgilisi Pete Davidson: Baba olmak istiyorum

Haberin Devamı

Davidson, daha önce de oyuncu Kate Beckinsale ve şarkıcı Ariana Grande ile de birlikte olmuştu. Pete Davidson'ın 'gönül defterinde' oyuncu Andie MacDowell'ın kızı Margaret Qualley'ın adı da yazılı.

Pete Davidson, son olarak da Phoebe Dynevor, 'Bridgerton' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Phoebe Dynevor ile aşk yaşamıştı.