Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

11.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Milyon dolar’lık gün!

Haberin Devamı

Tülin Şahin, İstanbul Jewelry Show’da marka yüzü olduğu Sina Pırlanta’nın standında ziyaretçilerle buluştu. Model, firmaya ait dünyada nadir kalitede bulunan safir ve pırlanta taşlarla bezeli mücevherleriyle, dikkat çekti. Şahin’in, gün boyunca taktığı takılarının toplam değerinin 3 milyon dolar (55 milyon 750 bin TL) olduğu öğrenildi.

Kısa Kısa Cadde

 Baba Develi’den anlamlı paylaşım

Kısa Kısa Cadde

Develi Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi ve Tuba Develi, kızları Pera’nın yeni yaşına girmesi onuruna görkemli bir davet verdi. Develi aile bireyleri ve yakın dostların bir araya geldiği kutlamada baba Develi, doğum gününden renkli paylaşımlar yaptı. İş insanı fotoğrafın altına şöyle yazdı: “Pera Bond 4. 4 yıl boyunca kendine has duruşunla, sergilediğin tavırla hem bizim hem çevredekilerin saygısını kazandın. Atara atar, gidere gider çizginden hiç taviz vermedin. Dosta güven düşmana korku veren sen, evimize renk kattın. Allah karşına hep iyi insanlar çıkarsın sarı fırtınam.”

Haberin Devamı

Moda’nın Mimesisleri...

Kısa Kısa Cadde

Ressam Hülya Botasun, doğa ve insan davranışının sanatta ve edebiyata taklide dayanan temsilden ismini alan Mimesisler III isimli yeni kişisel sergisiyle dostlarını bir araya topladı. Sanatçının toplam 35 eserden oluşan eserleri, Moda Deniz Kulübü’nde bir kokteylle tanıtıldı. Yağlıboya ve akrelik son yapıtlarının yanı sıra çeşitli dönemlerde oluşan yapıtlar, 19 Ekim’e kadar gezilebilir.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Görkemli açılış

Kısa Kısa Cadde

Ayça Kalaycıoğlu’nun işletmeciliğinde açılan Suna Dumankaya Acıbadem, ziyaretçilerine “Merhaba” dedi. Aleyna Kalaycıoğlu, Melda Aksu, Ebru Akyüz, Işıl Donat, Duygu Kataş, Zeynep Albayrak, Nida Tecellioğlu, Arzu Özal, Gülay Kamaz, Ebru Dülger ve Erdoğan Güler gibi birçok kişinin katıldığı açılış, keyifli anlara ev sahipliği yaptı. Suna Dumankaya Acıbadem, kişiye özel hazırlanan doğal içerikler ve yeni nesil cihazlarla profesyonel hizmet sunuyor.

Starların tasarımcıları geliyor!

Kısa Kısa Cadde

Global davet ve düğün endüstrisinin efsane isimleri ‘Sofralar Sergisi-İstanbul Kutlamalar Başkenti’ için 8-10 Kasım 2022 tarihleri arasında Raffles İstanbul’da buluşacak. Sergiye dokuz ünlü etkinlik tasarımcısı katılacak. Tasarımcılar arasında,Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in düğün davetini organize eden Colin Cowie, Emmy Ödül Töreni ve Oscar Ödül Töreni’nin tasarımcısı Edgardo Zamora ve Hollywood ünlülerinden Kim Kardashian’ın düğününü dekore eden uluslararası davet tasarımcısı Eddie Zaratsian da bulunuyor.

Haberin Devamı

Uzay yürüyüşü yapacak

Kısa Kısa Cadde

Universal Başkanı Dame Donna Langley, Hollywood’un süper starı, aksiyon kahramanı Tom Cruise hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. BBC News’e konuşan Langley, aktörün Uluslararası Uzay İstasyonu’na bir roketle gitmeyi planladığını söyleyerek, “Umutlarımız, Tom’un uzay istasyonunun dışında uzay yürüyüşü yapan ilk sivil insan olacağı yönünde” dedi.

‘KONTROLÜMÜ KAYBETTİM’

Kısa Kısa Cadde

Jennifer Lawrence, kariyerinin başında bir anda hızla ünlendikten sonra kontrolünü kaybettiğini hissettiğini söyledi

2012’de başrolünü oynadığı ‘Açlık Oyunları’ (Hunger Games) ile ünlenen ve 2013’te ‘Umut Işığım’la’ (Silver Linings Playbook) Oscar kazanan Jennifer Lawrence, BFI Londra Film Festivali’nde samimi açıklamalarda bulundu. ‘En İyi Kadın Oyuncu Oscarı’nı kazandıktan sonraki dönemi “Aşırı derecede bunaltıcıydı” diye tanımlayan aktris, “Açlık Oyunları’nın gösterime girmesiyle Oscar kazandığım dönem arasında kendimi bir eşya gibi hissettim. Verdiğim her karar, büyük bir grubun kararıymış gibi geliyordu. Şimdi dönüp baktığımda o yıllar aklıma gelmiyor çünkü resmen kontrolümü kaybetmiştim” dedi. Lawrence, büyük Hollywood filmlerinde oynadıktan sonra 2018’de kendi yapım şirketi Excellent Cadaver’ı kurdu.

Haberin Devamı

İhaneti aştılar

Kısa Kısa Cadde

Adam Levine, önceki gün hamile eşi Behati Prinsloo ve iki kızıyla Montecito sahillerinde görüntülendi. Birkaç hafta önce Instagram üzerinden birçok kadına gönderdiği mesajlarla gündeme gelen Maroon 5 grubunun solisti, ailesiyle keyifli bir gün geçirdi. İkili, ara ara romantik dakikalar yaşadı.

Hatalarının kitabı

Kısa Kısa Cadde

Pamela Anderson, yeni kitabı ‘Love, Pamela’yı ön satışa çıkardı. “Bu bir mucize gibi” diyen oyuncu, “Gençliğimin acı dolu günlerinin izini yeniden sürdüm. Çocukluğumun ve playboy malikanesinde geçen sahnelerini yeniden renklendirdim. Bu hataların bir kutlaması... Bir anne, aktivist ve aktris olarak benim hayatımı anlattım. Bu kitapla çok gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Davet gecesi

Kısa Kısa Cadde

Jessica Biel ile Justin Timberlake, hafta sonunda düzenlenen Los Angeles Çocuk Hastane’sinin davetine katıldı. Santa Monika’daki Barker Hangar’da gerçekleşen etkinlikte ikili, şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Jimmy Kimmel,Matt LeBlanc, Garcelle Beauvais ve Rob Minkoff’un da katıldığı organizasyonda Biel, Giambattista Valli tasarımı elbisesiyle dikkat çekti.

Eğlenceye doydu

Kısa Kısa Cadde

Eva Longoria, hafta sonunu oğluyla Disneyland Paris’te geçirdi. Eğlenceli anlar yaşadığını belirten oyuncu, o dakikalardan kareleri sosyal medya hesaplarından yayınladı. Longoria, kısa sürede binlerce beğeni topladı.

Mutluluğunu paylaştı

Kısa Kısa Cadde

Bella Hadid, gülerken çekilen karelerini yayınladı. Model, “Beni böyle güldüren ne biliyor musunuz? Hepinizi görmek. Gözlerinin içine bakıp tüm şekilleri, boyutları, ruhları, özellikleri, kendini ifade etmeyi, kişilikleri, yaşamları görmek...” dedi ve ekledi: “Her zaman kendiniz olmayı unutmayın. Gerçeğinizde yürümeye devam ederseniz, aynı düşünen insanlardan oluşan kabilenizi her zaman bulursunuz.”

En iyiler yarışacak

Kısa Kısa Cadde

Dünyanın en prestijli breakdans (breaking) yarışması Red Bull BC One’ın 2022 Dünya Finali, Hip Hop’un doğduğu şehir New York’ta gerçekleştirilecek. Bu sene 19’uncu kez hayata geçirilecek etkinlikte aralarında Türkiye’yi temsilen Mer-C ve Jester’ın da bulunduğu dansçılar 12 Kasım’da sahneyi sallayacak. Final, Red Bull TV’den izlenebilecek.

Resimleri sergilenecek

Kısa Kısa Cadde

Ronnie Wood, resim sergisi açmaya hazırlanıyor. Eserleriyle verdiği pozu Instagram’dan yayınlayan müzisyen, “Doğal ortamında bir sanatçı. Rembrandt ve Vermeer gibi tarihi şaheserlerin yanında Ronnie’nin yepyeni resimlerini görme fırsatını kaçırmayın. 14-16 Ekim’de sergilenecek” dedi. Resimler, Londra’daki Kenwood Malikanesi’nde ziyarete açık olacak.

Sahnede çömlek yaptı

Kısa Kısa Cadde

Hande Yener, İzmir’in Menemen ilçesinde düzenlenen Uluslararası Menemen Çömlek Festivali’nde konser verdi. Şarkılarıyla hayranlarını coşturan sanatçı, yaklaşık iki saatlik performans sergiledi. Yener, bir ara çömlek ustasıyla birlikte sahnede çömlek yaptı. Kalp şeklindeki eserini hayranlarına gösteren sanatçı, alkış aldı.

Müzik şöleni

Kısa Kısa Cadde

Rubato, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen Harbiye Açık Hava konserleri kapsamında performans sergiledi. Kendilerine has tarzı ile her müzik türünden şarkıyı yorumlayan müzisyenler, efsane şarkılardan oluşan repertuarları ile 2.5 saat sahnede kaldı. Grup, Harbiye’yi dolduran İstanbullu müzikseverlerle hem efkarlı hem de bol eğlenceli bir gece geçirdi.

Beğeni yağdı

Kısa Kısa Cadde

Tuba Büyüküstün’ün, 10 yaşındaki kızları Maya ve Toprak’la yaptığı paylaşımlar sosyal medyada ilgi odağı oluyor. İkizleriyle yolculuk karelerini yayınlayan oyuncuya, beğeni yağdı. Büyüküstün’ün hayranları, “Annelerine benziyorlar”, “Büyüdükçe Tuba oluyorlar” ve “Annelerinin aynısı olmuşlar” gibi yorumlar yazdı.

Gözler üstünde!

Kısa Kısa Cadde

Hande Erçel, Nocturne markasıyla iş birli- ğinin altıncı yılında Sonbahar/Kış 2022-23 koleksiyonunun reklam kampanyasını için kamera karşısına geçti. Oyuncu ve marka, ‘All Eyes On Us’ temalı görüntülerde tüm gözlerin onlara kilitlenmesine atıfta bulu- nuyor. Erçel, tasarımlarda yaratıcı, cesur ve dinamik yedi farklı temayla poz verdi.

‘5. Kan’a yoğun ilgi

Kısa Kısa Cadde

Nursel Köse, aksiyon dozu yüksek, fantastik öğeler barındıran gerilim macera kitabı ‘5. Kan’ın imza günü için Trump AVM D&R’da okuyucularıyla buluştu. Yoğun ilgi gören oyuncu, sevenlerine teşekkür konuşması yaptı. Eser, hazırladıkları aşıyla dünyayı hastalıklardan kurtaracağını iddia eden doktor ve ekibinin macerasını anlatıyor.

Doğaya seslendi

Kısa Kısa Cadde

Berk Can Arslan, eserleriyle doğaya seslenişini sürdürüyor. Türk müzik kültürünü, dünya müziğiyle harmanlayıp, doğa ve insana atıfta bulunan şarkıcı, ‘Göçebe’ klibini sevenlerinin beğenisine sundu. Çekimler Edirne’de kurumaya yüz tutmuş Kanarya Kanyonu’nda gerçekleşti. Arslan, iklim krizine dikkat çekmeye devam edeceğini belirtti.

Duygusal konser

Kısa Kısa Cadde

Aslı Hünel, önceki akşam Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Grand Pera’da sahneye çıktı. Şarkıcı, 10 yaşında babası Fevzi Hünel’le geldiği sinema salonunda konser verince duygusal anlar yaşadı. İki yıl önce babasını Kovid-19’dan kaybeden Hünel, “Eminim bir yerlerden beni izliyor ve hissediyordur” diyerek, gözyaşlarını tutamadı.