Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

31.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Aleyna’nın rekoru!

Haberin Devamı

Aleyna Tilki, yeni parçası ‘Tanırım İntiharı’ ile 24 saatte YouTube’da 1 milyon izleme alırken, YouTube Trendlerdeki Müzik Listesi’nde ilk 10’a girdi. Eser, tüm dijital müzik platformlarında ilk sıraya yerleşirken, şarkıcı #AleynaTilki ve #Tanırımİntiharı hashtag’leriyle gün boyu Twitter trendlerinde kalarak, bir kez daha kendi rekoruna imza attı.

Kısa Kısa Cadde

Anne tavsiyesi

Kaia Gerber, annesi Cindy Crawford’dan aldığı en önemli iki güzellik tavsiyesini paylaştı. Moda dünyasında fırtına gibi esen genç model, “Annem asla kaşlarıma dokunmamamı söyler ve her zaman ‘Az çoktur’ der. Böylece ben de doğal güzelliğimle yüzleşirim. Bu durumu da çok seviyorum” açıklamasında bulundu.

Kısa Kısa Cadde

Çekimler başladı

Toygan Avanoğlu ve Başak Daşman’ın başrolünü paylaştığı ‘Balayı Olayı’ filminin çekimleri başladı. Yeni evli bir çiftin balayı için tatil köyüne gittiğini sanması ancak gittikleri yerin bir köy oteli çıkması sonucu yaşadıkları aksilikleri anlatan projenin yönetmenliğini Hasan Doğan üstleniyor.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Görkemli davet

Kısa Kısa Cadde

Türk Böbrek Vakfı; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı adına yakışır bir davetle kutladı. Lazzoni Otel’de gerçekleştirilen davete; TBV Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş ve sosyal komite üyeleri ev sahipliği yaptı. 10. Yıl Marşı eşliğinde bayrakların dalgalandırıldığı davet, büyük bir coşkuya sahne oldu. Davette bir konuşma yapan Vakıf başkanı Timur Erk, bağışçılara ve davetlilere teşekkür etti.

Kısa Kısa Cadde

Hong Kong’da kutlama

Kısa Kısa Cadde

Cumhuriyet kutlamaları yurt dışına da taştı. Arzum Yönetim Kurulu Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye Hong Kong İş Konseyi Başkanı Murat Kolbaşı, eşi Rima Hanım’la Hong Kong Başkonsolosu Peyami Kalyoncu’nun verdiği Hong Kong’taki Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katıldı.

Sanat Cumhuriyet’le güzel!

Kısa Kısa Cadde

Cumhuriyeti’mizin 99’uncu yılında Sanatta Engel Yok Vakfı yararına, Leaders CXO ve Maji Art Gallery iş birliği ve Teknik Kimya sponsorluğunda ‘Sanat Cumhuriyet’le Güzel’ temalı Cumhuriyet Bayramı Balosu düzenlendi. CVK Park Bosphorus Hotel’in ev sahipliğini yaptığı geceye iş, sanat, bilim ve kültür hayatının seçkin konukları katıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Heyecana ortak oldular

Kısa Kısa Cadde

İstanbul’un yoğun kültür ve sanat hayatına varlıklarıyla renk katan Epos 7 Derneği Arzu Sabancı başkanlığındaki üyeleri, sergi sonrası İstiklal Caddesi’ndeki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı. Ekip, coşkuya kendilerini kaptırıp, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Kısa Kısa Cadde

Reklam yayında

Alp Navruz ve Alina Boz, DeFacto’nun fırsatları içinde barındıran mobil uygulaması için kamera karşısına geçti. “Aradığını Bul” sloganıyla yayına giren video’da iki yıldız sergiledikleri yüksek enerjili performansla büyüledi. Reklam, TBWA\Istanbul imzasıyla, Shortcut tarafından hayata geçirildi.

Kısa Kısa Cadde

Yeni yaş sevinci

Leyla Lydia Tuğutlu, doğum gününe özel pozlar verdi. Oyuncu, Instagram’dan paylaştığı karenin altına şu notu düştü: “Hoş geldin yeni yaşım... Bu yıl bize sürprizlerle geldin ve ne çok şey öğrettin... Oğluşumla ilk doğum günüm. Herkese teşekkürler.” 

Kısa Kısa Cadde

Doğum günü sürprizi

Çağla Şıkel, Metropol İstanbul’daydı. Oğlu Kuzey’in doğum gününü kutlamak için Hupalupa Aile Eğlence Merkezi’ne giden sunucu, arkadaşları ve eski eşi Emre Altuğ’un da bulunduğu bir etkinlik düzenledi. Partinin ardından ailece bowling oynadılar.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Bikinili pozlar

Zeynep Bastık, kendine dair kareleri Instagram’dan yayınlamaya devam ediyor. Şarkıcı, bikinili pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu. Bir gün içinde yaklaşık yüz bin kişinin beğendiği paylaşımlara alev ve kırmızı kalp emojileri atıldı.