Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

19.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Aleyna tarzı

Haberin Devamı

Aleyna Tilki, gittiği AVM’de kombiniyle dikkat çekti. Şarkıcı, terliği, çorabı, şortu ve kabanından oluşan kombiniyle mağazaları dolaştı. Son parçasıyla ilgili olumlu dönüşler aldığını belirten Tilki, çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Kısa Kısa Cadde

Araştırmacı DJ

DJ Barış Ege, farklı tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. DJ Ege, “Gece kulüplerini gezdim, araştırdım ve okudum. Fark ettim ki, müzik tarzında bir boşluk var. Birçok mekanda çalıştım yaptım, hissettiğim benim müziğimle kendilerini evinde hissettikleri. Yaşım küçük ama hayallerim büyük” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde

Bikini güzeli

Nina Agdal, bir bikini markası için kamera karşısına geçti. Miami’de yapılan çekimlerde fotoğrafçı Vivian Arthur’un objektifine poz veren model, katalog karelerini Instagram’dan yayınlayarak, “İyi bakan gözler ve temiz bir kalple, asla kaybetmezsiniz” notunu düştü.

Haberin Devamı

 

Farkındalık koleksiyonu

Kısmet by Milka markasının sahibi Milka Karaağaçlı, Nike ile bir araya gelerek, sosyal farkındalığı yüksek bir koleksiyon hazırladı. Tasarımlar için hazırlanan çantanın tüm geliri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlanarak, kız çocuklarının eğitime ve spora erişimi desteklenecek.

Kısa Kısa Cadde

İki dost girişimci

‘Up To You’ markası altında vegetal derilerin kullanıldığı aksesuarlar tasarlayan Sinem Güven ve Ayakizi Sandalet’in kurucusu Berna Ataman, dostlukları kadar başarılı iş hayatlarıyla da beğeni topluyor. Önceki akşam basketbol maçı izleyen ikili, “Kadın girişimcilere örnek olmak adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Sosyal medyayı salladı

Can Yaman, sosyal medyasında yaptığı son paylaşımıyla hayranlarının dikkatini bir kez daha üzerine çekti. Bir İtalyan markası için kamera karşısına geçen oyuncu, fiziğiyle kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kısa Kısa Cadde

Anlamlı destek

Amboss, şehit Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş’ın vasiyeti üzerine LÖSEV’e bağış yapacak. Amboss Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Baydur, “Gold Shiny serisinden elde edilecek gelirin bir bölümü vakfa aktarılacak. İyiliğe fırsat vermeliyiz” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Haberin Devamı

Amerika yolcusu

Azra Tunç, en büyük hayalini gerçekleştirmek için ABD’ye gidecek. 22 yaşındaki model, New York Oyunculuk Akademisi’ne kayıt yaptırdı. Asıl mesleği endüstri mühendisliği olan Tunç, “Amacım iyi bir sinema filmiyle çıkış yapmak” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Önce balayı sonra nişan

Sevcan Yaşar, müzisyen sevgilisi İrsel Çivit ile Avrupa turundaydı. Roma ve Paris’te aşk pozları veren çift, daha sonra Türkiye’ye gelerek Ayvalık’taki baba evinde nişan yaptı. Aile arasında gerçekleşen törende çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Önümüzdeki yaz ise düğün olacağı konuşuluyor.

Kısa Kısa Cadde

Sürpriz kutlama

Yasemin Sakallıoğlu’nun tek kişilik gösterisi ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’, Bostancı Gösteri Merkezi’nde 50’nci kez sahnelendi. Oyunun sonunda 50’nci gösteriyi kutlamak için komedyenin ekibi sahneye sürpriz pasta getirdi. Sakallıoğlu, “Çok mutlu oldum şu an, bana sahip çıktığınız ve inandığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Gün sayıyor

Yapımını BKM’nin üstlendiği, distopik komedi oyunu ‘Zorla Güzellik Olmaz’, 24 Kasım’da BKM Tiyatro’da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Celal Tak’ın üstlendiği, Erkan Ersezer’in kaleme aldığı oyunda; Neslihan Yeldan, Sinem Uslu, Fatma Toptaş, Gümeç Alpay, Gülçin Hatıhan, Kayra Sır, Melisa Bostancıoğlu, Ayhan Bozkurt ve Aytek Önal rol alıyor.

Kısa Kısa Cadde