Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

24.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Keyifleri yerinde

Haberin Devamı

Hailey ve Justin Bieber, hafta sonunda birlikte görüntülendi. New York’ta yedikleri öğle yemeğinin ardından objektiflere takılan ikiliden modelin kestirdiği saçı gözlerden kaçmadı. Çift, keyfi yerinde olmasına rağmen yan yana poz vermekten çekindi.

Tavşan yılını kutladı

Jackie Chan, Çin Yeni Yılı’nı kutladı. “Tavşan yılının dünyadaki tüm arkadaşlarıma ve hayranlarıma iyi şans, sağlık ve birçok yeni fırsatlar getirmesini dilerim” diyen oyuncu, “Şanslı Hong Baoları (kırmızı paketler) yeniden hediye ediyorum! Bu yıl şanslı bir çekiliş olacak, daha fazla bilgi için resmi web siteme göz atın!” çağrısında bulundu.

Kısa Kısa Cadde

Zengin melodiler

Ben Caplan, Türkiye konseri için 18 Şubat Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’a gelecek. Şarkılarıyla dinleyicileri bambaşka alemlere sürükleyen Kanadalı folk müzisyeni, ‘To The River’, ‘Birds With Broken Wings’, ‘Stranger’, ‘I Got Me A Woman’ gibi sevilen bestelerini çalacak. KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesinde Freefall ve URU organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri, Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Haberin Devamı

New York ayaklarının altında...

Marc Anthony, hafta sonunda New York’un ikonik yapılarından Empire State’e çıktı. Şehrin manzarasını doyasıya izleyen şarkıcı, o anları Instagram hesabından yayınlayarak, “Muhteşem manzaralar” notunu düştü.

Kısa Kısa Cadde

2023 hedefleri

Bill Gates, 2023 hedeflerini sıraladı. Yeni yıl için plan yapan bir insan olmadığını belirten iş insanı, “Ama bu yıl içinde sabırsızlıkla beklediğim şeyler var. Birincisi, dede olmak. İkincisi, iyi bir baba ve arkadaş olmak. Üçüncüsü, sağlık ve iklim yeniliklerinde ilerlemek ve son olarak yapay zekanın olumlu yönde ilerlemesine yardımcı olmak” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde

Sporsuz asla!

Lais Ribeiro, uzun bir Tayland tatilinin ardından Miami’ye döndü. Yolculuk yorgunluğunu spor yaparak atan model, yoga sırasında verdiği pozları sosyal medyadan sevenlerinin beğenisine sundu. Ribeiro, kısa sürede 2 milyondan fazla beğeni aldı.

Emekleme sezonu

Andy Cohen, sekiz aylık kızı Lucy’nin emeklemeye başladığını duyurdu. Kızıyla beraber emekleyen şovmen, “Emekleme sezonumuz açılmıştır. Hafta sonu müsaitlik durumumuz yüksektir. Lütfen girişteki formu doldurunuz” ifadeleriyle güldürdü.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Caz müziğinin kuzey ışığı

Kendilerine has müzik tarzlarıyla dikkat çeken Jaga Jazzist, yarın akşam İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Müzik dünyasında 28’inci yılını kutlayan Norveçli caz topluluğu, İş Kuleleri Salonu’nda konser verecek. Farklı enstrümanları kullanarak yarattıkları ritmik, melodik ve hipnotize edici tarzlarıyla sıra dışı müzisyenlerden oluşan grubun konserinin biletleri Biletix’te...

 Modaseverler buluştu

Kısa Kısa Cadde

Dünyaca ünlü güneş gözlüğü ve optik ürünler markası Ana Hickmann’ın 2023 koleksiyonu ünlü isimlerinin beğenisine sunuldu. Etkinliğe Pervin Ersoy’un yanı sıra Başkent cemiyet hayatının birçok ünlü isim yoğun ilgi gösterdi. Konuklar markanın birbirinden şık ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldu.

Kısa Kısa Cadde

Anneler rekora koşuyor

Kısa Kısa Cadde

Küçükçekmece Türk Anneler Derneği’nin Yönetim kurulundaki iş insanı anneler anlamlı çalışmalarıyla rekora koşuyor. Derneğin ilk büyük projesi ‘Bir Kalem Ver Bir Hayat Yazsınlar’ konulu proje, köy okullarında eğitim gören çocukları eğitime teşvik ederken ailelerine de destek oluyor.

Haberin Devamı

Güzellik günü

Kısa Kısa Cadde

Sağlık ve güzellik danışmanı Ahu Karaduman, geçtiğimiz gün Büyük Kulüp’te cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladı. Karaduman ve marka müdürü Alegra Levi ev sahipliğinde, Zeynep Fıratoğlu, Sevcan Tanfer, Sena Çakır, Selin Demirel, Seda Güzeliş, Pelin Baykal Akgün ve Ayşe Çıpa gibi ünlü isimlerin katıldığı davette özellikle Dplus Clinic’in son teknolojik cihazı tanıtıldı.

Bilim insanını ağırladı

Kısa Kısa Cadde

Stemregen marka yüzü manken Nurbanu Gündüz, İstanbul ve Ankara’da konferans vermek için Türkiye’ye gelen gelen Kök Hücre bilim insanı, Christian Drapeau’yu Ankara ve İstanbul’da ağırladı. Dünyanın ilk bitki bazlı kök hücre artırıcılarından olan Stemregen’i Ankara ve İstanbul’da sağlık profesyoneline anlatan Drapeau, konferanslar verdi.

Ses getiren etkinlik

Kısa Kısa Cadde

Nocturne, New York, Soho’da Nicky Hilton Rothschild’ın ev sahipliğinde düzenlediği etkinlikte 2023 Kış tasarımlarını Amerikalı ünlü isimler ve modaseverlerle buluşturdu. Çok sayıda modelin yer aldığı geniş koleksiyon, büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Tavsiye verdi

Kısa Kısa Cadde

Funda Arar, Kıbrıs Concorde Hotel’de sahne aldı. Şarkıcı, “Yıllardır sadece sanatınızla ön plandasınız ve hep gündemdesiniz. Bunun sırrı nedir?” sorusuna, “Özel hayatıma dikkat etmeme zaten gerek yok. Bu doğal halim. Yeni sanatçı adaylarına tavsiyem, yaptıkları işte kendileri olmaları... İşlerini aşkla yapsınlar ve özgür olsunlar. Müziği ve sanatı düşünsünler” yanıtını verdi.

Kendi oynadı eşi çekti

Kısa Kısa Cadde

Nadide Sultan, Tan Taşçı bestesi ‘Ona Söyle’ parçasının klip çekimi için kamera karşısına geçti. Şarkıcının, 5.5 yıl aradan sonra müzikseverlerin beğenisine sunacağı eserin yönetmenliğini ise eşi Hakan Yonat üstlendi. Sultan, “Harika bir şarkıya yakışacak, doğal bir klip geliyor. Eşim çekince, kendimi daha iyi hissediyorum” dedi.

Emekliliği düşünüyor

Kısa Kısa Cadde

Cate Blanchett, yeni filmi ‘Tár’daki rolünün duygusal ve fiziksel olarak çok yorucu olduğunu ve emekliliği düşünmesine yol açtığını söyledi. ABD’de yaşayan 53 yaşındaki Avustralyalı aktris, “Son dört yıldır vatan hasreti çekiyorum. Bahçede çömlekçilik yapmak için Avustralya’ya geri dönmeyi hayal ediyorum” itirafıyla şaşırttı.

Şarkılarıyla mest etti

Kısa Kısa Cadde

Gökhan Türkmen, Türkiye turnesinin ikinci ayağı olan Çanakkale’de konser verdi. Şarkıcı, Radyo D sponsorluğunda gerçekleşen gecede, yaklaşık üç saat boyunca sevilen eserlerini seslendirdi. Türkmen, şarkılarıyla kimi zaman dans ettirdi kimi zaman duygulandırdı.

Açlık zorluyor

Kısa Kısa Cadde

Cemre Baysel, katıldığı bir etkinlikte fit görüntüsüyle dikkat çekti. Spor yaptığını söyleyen oyuncu, “Özel hoca eşliğinde çalışıyorum. Beslenmeme özen gösteriyorum. Yemek yemeyi çok seviyorum, bu nedenle biraz zorlanıyorum. Resmen açlık çekiyorum” şeklinde konuştu.

‘İtalya, Bodrum’dan ucuz’

Kısa Kısa Cadde

Fatih Ürek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki Elexus Hotel’de konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, “Geçtiğimiz hafta ufak bir Avrupa turu yaptım. İnanın İtalya, Bodrum’dan daha ucuz” şeklinde konuştu. Yaklaşık üç saat performans sergileyen Ürek, ayakta alkışlandı.

Hayranlarıyla buluştu

Kısa Kısa Cadde

Şenay Gürler, Akra Talks Sahnesi etkinliği kapsamında ‘Türk Sineması ve Tiyatrosu’ söyleşisiyle hayranlarıyla buluştu. Oyuncu, dijitalleşmenin avantajlarının yanı sıra dezavantajlarının da bulunduğunu dile getirirken, özellikle pandemi dönemi sonrasında sinema sektörünün, birçok alan gibi krize girdiğini de sözlerine ekledi.

Sevda şarkısı

Kısa Kısa Cadde

Elif Buse Doğan, severek ayrılanlara hitaben ‘Sevda’ isimli şarkısını yayınladı. Söz ve müziği Bahtiyar Özdemir’e, düzenlemesi ise Emre Doğan’a ait şarkının klibini Alişan Günay Yıldırım çekti. Şarkıcı, “Eserin söz ve müziği beni çok etkiledi. Severek ayrılanlara armağanımız
olsun” dedi.

‘Ders çıkarmıyoruz’ 

Kısa Kısa Cadde

Kadına şiddeti konu alan ‘Serçenin Gözyaşı’ filminde Geco rolünü oynayan Soydan Soydaş, ders çıkaran bir toplum olmadığımızı söyledi. Oyuncu, “Önemli olan bu tür filmlerin artması ve bunlardan ders çıkarsın insanlar... Ders çıkaran bir toplum da değiliz aslında. Unutuyoruz biz, özeleştiri yapmak istiyoruz” diye konuştu.