Cadde Kutsi kimdir, kaç yaşında? Kutsi evli mi, oynadığı diziler neler?

Kutsi kimdir, kaç yaşında? Kutsi evli mi, oynadığı diziler neler?

09.12.2021 - 18:21 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Kutsi, oyunculuğu ile de son dönemde öne çıkan isimlerden. Şu sıralar Annemizi Saklarken adlı dizide yer alan oyuncu ve şarkıcı Kutsi, Malatya'da doğdu ve mimarlık eğitimini de yarıda bıraktı. İşte, Kutsi'nin hayatı ve oynadığı diziler...

Kutsi kimdir, kaç yaşında Kutsi evli mi, oynadığı diziler neler

Annemizi Saklarken adlı dizide rol alan Kutsi, Doktorlar adlı dizi ile tanındı. Öte yandan şarkıları da çok sevildi. Sanatçının tam adı ise Ahmet Kutsi Karadoğan'dır.

Haberin Devamı

KUTSİ KİMDİR?

Kutsi, 16 Mart 1973 tarihinde Malatya'da dünyaya geldi. Lise yıllarında şan dersi alan Kutsi, 2000 yılında Erol Köse Production tarafından ilk albümü "Aşk Payını Aldı"yı çıkardı. Uzun bir ara veren Kutsi, 2005 yılında Erol Köse Production tarafından "Sana Ne" albümünü çıkarttı. Bir kız kardeşi olan Kutsi, Ayrancı Anadolu Lisesi'ni bitirmiştir. Mimarlığı yarıda bırakmıştır. Başarılı isim 8 yıldır birlikte olduğu Sinem Bayraktutar ile 30 Ağustos 2008 tarihinde evlendi. Kutsi'nin 24 Eylül 2009 tarihinde kızı “Ceylin Ada” dünyaya geldi.

Meslek olarak sadece müzisyenlik değil aynı zamanda oyunculuk da yapan Kutsi 2006 yılında Doktorlar dizisi ile oyunculuğa adımını atmıştır. Doktorlar dizisi bittikten bir süre sonra Kahramanlar dizisi ile yeniden ekranlarda olan Kutsi, 2010 yazında Doktorlar'ın tekrarları çok izlenip ve seyirciler tarafından yeniden başlamasının istenmesi üzerine "3 Aralık 2010" tarihinde Doktorlar dizisi yeniden ekranlara geri dönmüştür.

Haberin Devamı

"Sana Ne, Bomboşum Buralarda, Ağlama Kalbim, Aşkın Gururu, Geçer, Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor, Olay Olacak Aşkımız, Hediyem Olsun, İlan-ı Aşk, Doğum Günü, Konuşmayacağım, Aşk Celladı, Helal Etmiyorum, Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim, Zor Olsa da, Melek ve Kapımı Çal, Son Mektup, Bambaşka, Haram Olsun, Soran Yok" albümlerini çıkardı.

Huzur Sokağı isimli dizide "Bilal" karakterini oynadı. Sanatçının yeni albümü "Bilmem Anlatabildim Mi", 18 Mart 2013 tarihinde çıkmıştır. 2015 yılında Show TV'de başlayan "Beyaz Yalan" adlı dizide Demir Güner karakterini canlandırmıştır. Dizide Kutsi'ye Deniz Baysal eşlik ediyordu. 22 Ekim 2016 tarihinde Fox TV'de yayına başlayan "Kalbimdeki Deniz" dizisinde Mirat Yavuz karakterini canlandırmıştır. 2019 yılından 2021'e kadar TRT 1 ekranlarında yayınlanmış olan Benim Adım Melek dizisinde rol almıştır.