Cadde Levent Babataş kimdir, kaç yaşında? Demet Evgar'ın eşi Levent Babataş ne iş yapıyor, mesleği nedir?

Levent Babataş kimdir, kaç yaşında? Demet Evgar'ın eşi Levent Babataş ne iş yapıyor, mesleği nedir?

19.03.2022 - 16:48 | Son Güncellenme:

Oyuncu Demet Evgar, geçtiğimiz akşam altı yıllık sevgilisi Levent Babataş ile nikah masasına oturdu. 3.5 aylık hamile olan oyuncu, nikah fotoğraflarını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Sevenleri ise Demet Evgar'ın eşi hakkında araştırma yapmaya başladı. Levent Babataş kimdir, kaç yaşında? Demet Evgar'ın eşi Levent Babataş ne iş yapıyor, mesleği nedir? İşte Levent Babataş'ın biyografisi...

Levent Babataş kimdir, kaç yaşında Demet Evgarın eşi Levent Babataş ne iş yapıyor, mesleği nedir

Demet Evgar ve Levent Babataş, aile arasında kıyılan nikahla dünyaevine girdi. Oyuncunun Emirgan'daki evinde gerçekleşen nikahı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı. Demet Evgar'ın hayranları ise eşi Levent Babataş hakkında bilgi almak için arayışa geçti. Peki Levent Babataş kimdir, kaç yaşında? Demet Evgar'ın eşi Levent Babataş ne iş yapıyor, mesleği nedir?

Haberin Devamı

LEVENT BABATAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR?

Levent Babataş İstanbul'da dünyaya gelmiş ancak aslen Erzincanlıdır. Yaşı hakkında net bir bilgi bulunmayan Babataş, Kadıköy'de bulunan İstek Semiha Şakir Lisesi'nde eğitimini tamamladı. Levent Babataş, İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde eğitim almıştır.

Gıda üzerine faaliyet gösteren işletmede kariyerini sürdüren Levent Babataş, Bir alışveriş merkezinde ünlü bir markanın bayiliğini yapan Levent Babataş'ın bir önceki evliliğinden bir oğlu bulunmakta.