Cadde Linet: Bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım

Linet: Bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım

19.04.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, geçen ay hayatını kaybetmişti. Anne acısıyla sarsılan Linet, önceki gün Kıbrıs'ta sahne aldı. Gazetecilerin röportaj isteğini yaşadığı acıdan dolayı geri çeviren ünlü isim, sahnede annesi hakkında konuştu.

Linet: Bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım

Ünlü şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, 19 Mart akşamı yaşamını yitirmiş; şarkıcı, annesinin vefat haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu.

Haberin Devamı

Instagram'dan annesiyle fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı, fotoğrafının altına, "Canım annem, hocam Leyla Özgecan Hakk'ın rahmetine bugün ulaştı. Seninle bu hayat yolculuğunda paylaştığım her şey için şükürler olsun. Yol arkadaşım, yolun ışıkla olsun canım annem..." notunu eklemişti.

Linet: Bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım

"CENNET KOKULU ANNEM"

Anne acısıyla sarsılan 47 yaşındaki Linet, birkaç gün sonra aktif olarak kullandığı Instagram hesabından annesiyle çekilen yeni bir fotoğraflarını daha paylaşmıştı.

Şarkıcı, siyah-beyaz karelerine, "Güzel annemin kaybını, derin acımı paylaşan, arayan herkese teşekkür ederim. Acım tarifsiz, anne aşkı, varlığı hayatta tek bir kere... Cennet kokulu annem" mesajını yazmıştı. Linet'e, başta ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden başsağlığı yorumları yağmıştı.

Haberin Devamı

"ANNEMİN ADINA İFTAR VERECEĞİM"

Sanatçı, geçtiğimiz günlerde ise Nişantaşı City's'de objektiflere takılmıştı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan ünlü isim, hava almaya çıktığını söylemişti.

Kilo verdiği görülen Linet, "İster istemez üzüntüden kilo kaybı oluyor. Türkiye'den ve İsrail'den arayan soran herkese sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum. Bu acılı günlerimde kimse beni yalnız bırakmadı, ama ben yoktum. 18 Nisan'da annemin adına bir iftar vermek istiyorum" açıklamasını yapmıştı.

Linet: Bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım

"EN BÜYÜK HAYRANIMI KAYBETTİM"

İlk albümünü 10 yaşında İsrail'de yapan ve Türkiye'deki ilk albümü 1995 yılında yayınlayan Linet, açıklama yaptığı sırada duygusal anlar yaşamıştı.

Şarkıcı, "Benim için şu anda hayat durmuş durumda. Tüm konserlerimi iptal ettim. En büyük hayranımı kaybettim. En büyük sıcaklığı ve en büyük desteği annemden alıyordum" demişti.

Linet: Bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım

"AFFINIZA SIĞINIYORUM"

Linet, son olarak önceki gün Kıbrıs Concorde Tower'da sahneye çıktı. Sahne öncesi röportaj yapmak isteyen basın mensuplarını, "Annemin acısı çok taze. Affınıza sığınıyorum, bu seferlik röportaj yapmayalım" diyerek geri çevirdi.

"ANNEMİ ÇOK ÖZLÜYORUM"

Sanatçı, ardından birbirinden güzel ve duygusal şarkılarını Kıbrıslı hayranları için seslendirdi. Sahnede annesini de anmayı unutmayan ünlü isim, "Ben susmak istemiyorum, şarkı söylemek istiyorum. Annem de böyle yapmamı isterdi. Gerçekten bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım, annemi çok özlüyorum. Bu gece bütün şarkılar Leyla Özgecan'a gelsin" diye konuştu.

Haberin Devamı

Linet'i dinlemeye gelen yüzlerce kişi, alkışlar ile gözyaşlarına boğulan şarkıcıya destek oldu.