Cadde Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu! 'Sos' eledi

Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu! 'Sos' eledi

20.11.2023 - 00:16 | Son Güncellenme:

Masterchef All Star'da artık finale adım adım gidiliyor. Son 12'nin belli olduğu Masterchef All Star'da bir kişi daha hayallerine veda etti. Yaptığı hata nedeniyle Masterchef'e veda eden isim şoke etti.

Masterchef All Stara veda eden isim belli oldu Sos eledi

Mastechef All Star'da hafta boyunca takımlar kıyasıya mücadele etti. Haftanın kazananı 2-1'lik skorla mavi takım olmuştu. Haftanın eleme adayları Batuhan, Hasan, Eren, Esra, Ayaz, Dilara ve Tolga olarak açıklanmıştı. Eleme adayları ekrana gelen son bölümde Masterchef'e devam etmek için mücadele etti.

Haberin Devamı

YARATICI TABAKLAR YAPILDI

Eleme potalarının artık kolay olmadığı Masterchef'te ilk olarak yarışmacılar yaratıcı tabaklar yaptı. Yarışmacılara ilk tur için damla sakızı ve kereviz verildi.

Masterchef All Stara veda eden isim belli oldu Sos eledi

GECENİN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Yarışmacılar iki üründen yaratıcı tabaklar yaptıktan sonra şeflere tabaklarını sundu. Eren sunum yaptığı sırada kameralar Ayaz'a döndü. Ayaz'ın tabak bittikten sonra sosuyla oynaması nedeniyle şefler kararlarını açıkladılar. Mehmet şef, "Rejiden bize bir bilgi geldi. İçeride ona bakacağız daha sonra yanınıza geleceğiz açıklamak için. İlk üçü hemen seçmiştik, fakat bir arkadaşımız yapmış olduğu teknik hatadan dolayı ilk 3'ün dışında kaldı. Vermiş olduğumuz ürünleri değerlendirerek bu gecenin birincisi olan yarışmacımız Hasan. " ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Masterchef All Stara veda eden isim belli oldu Sos eledi

"GERÇEKTEN ÜZÜLÜYORUZ"

Oyunun ikincisi ise Dilara oldu. Mehmet şef sonra bir açıklama daha yaparak, "Gerçekten üzülüyoruz bir hafta boyunca ciddi emekler veriliyor. Aynı hatalar tekrarlanıyor. Şu an gerçekten hayretler içerisindeyiz. Bazı yapılanları burada aklımız almıyor. Verilen emeklerin küçücük hatalar yüzünden sekteye uğraması akıl alacak gibi değil. Bu gecenin üçüncüsü olan tabak Eren." dedi.

HATA YAPAN İSMİ AÇIKLADILAR

Mehmet şef hata yapan ismi açıkladı. "Az önce söylediğimiz gecenin üçüncüsü olan tabak Ayaz senin tabağın olacaktı. Aslında senin tabağın ikinciliği hatta birinciliği zorlayacak tabak. Yemek bittikten sonra sosunu da koyuyorsun. Daha sonra kaşıkla sos kasesinden bir şey alıp lavaboya atıyorsun. Yemek bittikten sonra biten ürünlere kesinlikle müdahale yapılamaz." diyerek Ayaz'ın ilk 3'e girememe nedenini açıkladı.

İKİNCİ TURA GEÇİLDİ

İkinci tur için yarışmacılar Mehmet şefin tabağını yaptı. Yarışmacılara bu tabak için 60 dakika süre verildi.

Masterchef All Stara veda eden isim belli oldu Sos eledi

AYAZ SOSUNU ÇÖPE ATTI

İlk turda sosta sorun yaşayan Ayaz ikinci turda da sosunu çöpe attı. Daha sonra tadıma geçildi. İkinci turun en iyi tabağını Tolga yaptı. Tolga'dan sonra en iyi tabağı Esra yaptı.

Masterchef All Stara veda eden isim belli oldu Sos eledi

MASTERCHEF ALL STAR'A 13. OLARAK VEDA ETTİ

Son ikiye Batuhan ve Ayaz kaldı. Masterchef All Star'a 13. olarak veda eden yarışmacı Ayaz oldu.

Haberin Devamı

Ayaz elendikten sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Bazen istediğin gibi gitmez. Benim gelmek istediğim yer buraya kadar değildi. Sosumu da farkına varmadan atmıştım. Bugün kötü günüm, hayatımda yaşadığım en kötü günlerden biri. Yolun başındayız. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız.