Cadde MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? MasterChef Barbaros kaç yaşında aslen nereli?

MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? MasterChef Barbaros kaç yaşında aslen nereli?

28.12.2021 - 19:04 | Son Güncellenme:

MasterChef'te geçtiğimiz sezon yarışmacılarından olan Barbaros Yoloğlu büyük finale kadar adım adım ilerlemiş büyük finalde rakibi Serhat Doğramacı'ya kaybederek yarışmanın ikinci olmaya hak kazanmıştı. Peki MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında?

MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir MasterChef Barbaros kaç yaşında aslen nereli

MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yılın başarılı isimlerinden olan Barbaros Yoloğlu yarışmayı ikinci sırada tamamlamıştı. Bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef yarışmasına konuk olacak isimler arasında yer alan Barbaros Yoloğlu yapılan eşleşme ile Hasan ile birlikte bir tabak çıkarmaya çalışacak. İşte Barbaros Yoloğlu hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

MASTERCEHF BARBAROS KİMDİR?

MasterChef Barbaros, 26 yaşındadır ve Samsun'un alaçam ilçesinde dünyaya geldi. Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapan Yoloğlu, liseye başlayana dek güreş ve farklı spor dalları ile ilgilendi. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi'ne gitmeye karar verdi. Bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalıştı e-ve ardından üniversite eğitimini için gittiği Erzurum'da, uzun bir süre çalışma hayatına devam etti.

Barbaros Yoloğlu geçtiğimiz yıl Serhat Doğramacı ile birlikte verdiği birincilik mücadelesinde son ana kadar kıyasıya bir rekabet yaşamış ve yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştı.