Cadde MasterChef Görkem nereli, kimdir? Görkem Demiral kaç yaşında, elendi mi? İşte hayatı...

MasterChef Görkem nereli, kimdir? Görkem Demiral kaç yaşında, elendi mi? İşte hayatı...

30.08.2021 - 20:30 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye yarışmacıları arasında bulunan Görkem Demiral hakkında peş peşe sorular araştırılıyor. MasterChef Görkem nereli, kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacısı Görkem Demiral kaç yaşında? İşte yarışmacı hakkında merak edilenler...

MasterChef Görkem nereli, kimdir Görkem Demiral kaç yaşında, elendi mi İşte hayatı...

TV8 kanalının büyük ilgiyle takip edilen yarışması MasterChef Türkiye'de boy gösteren Görkem Demiral'ın hayatını haberimizde derledik. İşte MasterChef Görkem nereli, kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacısı Görkem Demiral kaç yaşında? sorularının cevapları...

Haberin Devamı

MASTERCHEF TÜRKİYE GÖRKEM KİMDİR?

Yarışmaya ilk olarak ablası Esra Demiral ile gelen Görkem Demiral’ın ablası daha önce Kuaförüm Sensin ve Temizlik Benim İşim programlarında yarışmış bir isim. İlk tabağıyla tüm şeflerin ilgisini çeken Görkem Demiral, sonraki süreçte gerçekleştirilen final turlarında başarısını devam ettirdi ve 5 yarışmacı arasından seçilen yaratıcı tabağıyla MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna girmeye hak kazandı.
Enerjisi ve dinamikliğiyle de dikkat çeken Görkem Demiral, 2 Şubat 1999 yılında İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. 22 yaşındaki genç ismin annesi ise Faslı.

Yarışmaya İstanbul’dan katılan Görkem Demiral’in eğitim hayatı da merak konusu. Eğitim durumunu ortaokul olarak açıklayan Demiral, aşçılığı bulmasıyla hayatının mesleğinin aşçılık olduğunu fark ettiğini ve liseye hiç başlamadığını anlattı. Bu sebeple kendisini alaylı olarak tanımlayan MasterChef Türkiye Görkem Demiral, eğitimin öneminin farkında olduğunu ve kendini geliştirmeyi sevdiğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Aşçılık yaparak hayatını devam ettiren Görkem Demiral, 22 yaşında olmasına rağmen birçok işte çalıştı. 2011 ile 2012 senelerinde İstanbul Kayışdağı’nda yatılı hayvan bakıcılığı ve kesimi yapan Demiral’in tam olarak mesleğe giriş tarihi ise 2015 senesi. Bu tarihte Manisa’daki bir mutfakta aşçılık mesleğine adım atan Görkem Demiral’in mutfağa olan sevgi ve saygısı zamanla artarak çoğaldı.

Hayatının işini bulduğuna inanan ve kendisini alaylı olarak tanımlayan Demiral, mesleğine farklı açılardan bakmayı seven biri. Çeşitli restoran ve otellerde tecrübesi olan Demiral, hayatında her zaman başarı için çalışacağını söyleyen bir isim.

Sevilen yarışmacı MasterChef türkiye 2021 yarışmasına ilk elemede veda etti.

MasterChef Türkiye Görkem Demiral evli mi?

Babasını 2019’da kaybettikten sonra annesi ve kardeşleriyle yaşamaya başlayan Demiral, evli değil. Bir ilişkisinin de olmadığını söyleyen Demiral, sanatıyla hayatta önem verdiği 3 şey için çalışacağını belirtti; aile, başarı ve paylaşım…