Cadde Masumiyet İlker Ilgaz kim? Serkay Tütüncü kaç yaşında, nereli? Serkay Tütüncü biyografisi

Masumiyet İlker Ilgaz kim? Serkay Tütüncü kaç yaşında, nereli? Serkay Tütüncü biyografisi

10.03.2021 - 23:18 | Son Güncellenme:

Masumiyet dizisinde İlker Ilgaz karakteri ile ilgi gören Serkay Tütüncü kimdir sorusu yanıt arıyor. Genç oyuncu, televizyon ekranlarının popüler dizilerinde yer aldı. Masumiyet İlker Ilgaz rolünü oynayan Serkay Tütüncü aslen nereli, boyu ve kilosu kaç? İşte, tüm detaylar...

Masumiyet İlker Ilgaz kim Serkay Tütüncü kaç yaşında, nereli Serkay Tütüncü biyografisi

Serkay Tütüncü, son günlerin adından söz ettiren oyuncuları arasında yer edindi. FOX ekranlarının dikkat çeken dizisi Masumiyet'te İlker rolü ile sevenleri karşısına çıktı. Daha önce de Afilli Aşk dizisinde oynadı. Bir dönem Survivor yarışmasına da katılan Tütüncü'nün hayatı merak konusu. Serkay Tütüncü biyografisi haberimizde.

Haberin Devamı

MASUMİYET İLKER ILGAZ KİM?

Otoriter ve mükemmeliyetçi babası ile çocukluğundan beri irili ufaklı tüm hatalarının üstünü örten annesi arasında kendi kimliğini bulamamış bir narsist. Varlık, güç ve gösteriş içinde geçen, kişisel başarılarla taçlanan 35 yıllık hayatı bir gecede tepe taklak olurken, o güne kadar cemiyet ve ekonomi sayfalarını süsleyen adı bu defa 3. sayfalarda yer alacak.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de dünyaya geldi. Eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamladı. Serkay Tütüncü, İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giydi. 2016 yılında Survivor yarışmasına katılarak gönüllüler takımında yer aldı. Survivor bittikten sonra oyunculuğa da adım attı. 2016 yılında TV 8’de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu yürüttü. 2018 yılında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı. 2019 yılında Afili Aşk dizisindeki Volkan, 2020 yılındaysa Bay Yanlış dizisinde Ozan karakterine hayat verdi.