Cadde Masumlar Apartmanı Meryem kimdir? Hasibe'nin annesi Meryem karakterini oynayan Serpil Gül nereli, kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı Meryem kimdir? Hasibe'nin annesi Meryem karakterini oynayan Serpil Gül nereli, kaç yaşında?

26.01.2021 - 23:12 | Son Güncellenme:

Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna Safiye'nin anneannesi ve Hasibe'nin de annesi rolü ile Meryem karakteri dahil oldu. Anne Hasibe'nin annesi Meryem rolünü ise başarılı oyuncu Serpil Gül canlandıracak. Safiye'nin anneannesi rolü ile Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları arasına katılan Serpil Gül kimdir?

Masumlar Apartmanı Meryem kimdir Hasibenin annesi Meryem karakterini oynayan Serpil Gül nereli, kaç yaşında

Serpil Gül aslen nereli, kaç yaşında? TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımı Masumlar Apartmanı oyuncuları ve konusu ile adından söz ettiriyor. Dizi karakterlerinden Safiye'nin hayatını etkileyen anne Hasibe'nin durumunu ortaya koyacak flaş transferle düğümün çözülmesi bekleniyor. Safiye ve Hasibe'nin nasıl ve neden bu hale geldiği anneanne Meryem'in gelişiyle netleşecek. İşte, Meryem'i oynayacak Serpil Gül'ün biyografisi...

Haberin Devamı

SERPİL GÜL KİMDİR?

Başarılı usta oyuncu, 1962’de Ankara’da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Sayısız tiyatro oyununda boy gösteren Gül, dizi ve filmlerde de yer aldı.  

Serpil Gül, Kırık Kanatlar dizisinde oynadı sonrasında ise Böyle Bitmesin, Benim İçin Üzülme dizilerinde bulundu. 2017'de Ölene Kadar dizisinde Sabiha karakterine hayat verdi. 2018’de Kanal D ekranlarına gelen Bir Umut Yeter adlı dizide Hacer Özkan karakterini canlandırdı. Hisarbuselik (2006) dizisinin de senaryosunu kaleme aldı.

DİZİLERİ

Ölene Kadar (Sabiha, 2016)

Yaralı Yürek (Cevriye, 2007)

Kırık Kanatlar (Lena, 2005)

FİLMLERİ

Körfez (Nihal, 2017)

Mucize (Güle'nin Annesi, 2014)

Haberin Devamı

Benim İçin Üzülme (Meryem, 2012)