Cadde Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü, Metin Coşkun diziden ayrıldı mı? Masumlar Apartmanı dizisi final tarihi...

Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü, Metin Coşkun diziden ayrıldı mı? Masumlar Apartmanı dizisi final tarihi...

17.05.2022 - 22:30 | Son Güncellenme:

Masumlar apartmanı dizisi her hafta salı akşamı dizi severlerin karşısına çıkıyor. Dizide Safiye, Gülben, Han ve Neriman'ın babası Hikmet'e de Metin Coşkun hayat veriyor. Finale sayılı zaman kala Masumlar Apartmanı dizisinde çarpıcı bir veda mı oluyor?

Masumlar Apartmanı Hikmet öldü mü, Metin Coşkun diziden ayrıldı mı Masumlar Apartmanı dizisi final tarihi...

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, her hafta salı akşamlarına damga vuruyor. Dizi Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından ekrana uyarlandı. Dizinin Hİkmet Babası olarak da Metin Coşkun seyirci karşısına çıkıyordu. Peki, Metin Coşkun diziden ayrılıyor mu?

Haberin Devamı

HİKMET BABA ÖLÜYOR MU?

Masumlar Apartmanı dizisinin yayımlanan 69. bölümünde bir veda mı söz konusu? Gülben, Safiye, Han ve Neriman'ın babası olan Hikmet, yayımlanan ön izlemede, kızlarının seslenmelerine karşılık vermiyor. Tedavi sonrası evde çocukları ile son kez konuşan Hikmet öldü. Han, Gülben, Neriman ve Safiye babaları ardından gözyaşlarını tutamadı.

METİN COŞKUN KİMDİR?

Coşkun, 1 Ocak 1948 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Sanat hayatına 1970 yılında başladı. Mesleği AST, Yeni Tiyatro, Dostlar Tiyatrosu gibi altı özel tiyatronun yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosunda 60'ın üzerinde oyunda oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı. Sanatçı, tiyatro dışında da kamera karşısına geçerek, TRT'de ve özel tv kanallarında birçok dizide rol aldı.

Haberin Devamı

MASUMLAR APARTMANI FİNAL TARİHİ

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı iki sezondur başarı ile seyirci karşısına çıktı. Dizi, 24 Mayıs yayınlanacak 71.son bölümüyle ekranlara veda edecek.