Cadde Mehmet Dinçerler'den gazetecilere tepki!

Mehmet Dinçerler'den gazetecilere tepki!

08.04.2023 - 08:30 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz ile sürpriz evliliği sadece beş ay süren iş insanı Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken kameralara yansıdı. Yanında arkadaşları ve kardeşi Tuğba Dinçerler de bulunan ünlü isim, görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi.

Mehmet Dinçerlerden gazetecilere tepki

Hadise ile Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. Çok konuşulan aşkları kısa süren ikili, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmayla tek celsede boşanmıştı.

Mehmet Dinçerlerden gazetecilere tepki


FENOMEN İSME YORUMU DİKKAT ÇEKTİ

Haberin Devamı

Sürpriz evliliği öncesi oyuncu Hande Erçel ve bazı ünlü isimlerle anılan Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz ay ise eski eşi Hadise'nin arkadaşı olduğu bilinen fenomen ve işletmeci Ala Tokel'e yaptığı yorumla dikkat çekmişti.

Mehmet Dinçerlerden gazetecilere tepki

"İLK FOTO ÇOK HOŞ"

Instagram hesabından bir kare paylaşan Ala Tokel, Dinçerler'in işletmecisi olduğu tatlı dükkanında poz vermişti. Fenomen ismin paylaşımına, "İlk foto çok hoş" mesajını yazan iş insanı; durum fark edilince hemen geri adım atarak yorumunu silmişti.

Mehmet Dinçerlerden gazetecilere tepki

MEKAN ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ

Mehmet Dinçerler, son olarak önceki akşam Etiler'de yer alan bir restoran çıkışı objektiflere takıldı. Mekandan arkadaşları ile ayrılan ünlü ismin yanında geçtiğimiz yıl evlenen kardeşi Tuğba Dinçerler de vardı.

Haberin Devamı

Mehmet Dinçerlerden gazetecilere tepki

"KARDEŞİM!"

Görüntü alan gazetecilere, "Kardeşim!" diyerek tepki gösteren Mehmet Dinçerler; daha sonra hızlıca aracına binerek oradan ayrıldı.