Cadde Menajerimi Ara oyuncuları kim, konusu ne? Menajerimi Ara dizisi hangi gün?

Menajerimi Ara oyuncuları kim, konusu ne? Menajerimi Ara dizisi hangi gün?

06.12.2020 - 21:26 | Son Güncellenme:

Menajerimi Ara dizisi Star TV'de seyirci karşısına çıkıyor. Sevilen dizi, oyuncuları ve menajerler arasındaki çekişmeli dünyayı konu alıyor. Her hafta farklı konuklarıyla ekrana gelmeye devam ediyor. İzleyici, Menajerimi Ara oyuncu kadrosunu merak ediyor. İşte, detaylar...

Menajerimi Ara oyuncuları kim, konusu ne Menajerimi Ara dizisi hangi gün

Yabancı bir yapımdan uyarlanan Menajerimi Ara dizisi her hafta pazar akşamı Star TV'de yayımlanıyor. Her bölümüyle dikkatleri üzerine çeken dizide sular durulmuyor. Menajerlerin yükümlülükleri bir yana, asistanların gerilimleri de büyük ilgiyle izleniyor. Menajerimi Ara oyuncuları kim?

Haberin Devamı

MENAJERİMİ ARA KONUSU

Ajans Ego'ya bağlı Kıraç (Barış Falay), Feris (Canan Ergüder), Çınar (Fatih Artman) ve Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) adlı dört menajer her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Sanatı ve işi ustaca birleştiriyorlar, ancak özel ve profesyonel yaşamları bazen çatışmaya giriyor. Menajerler ve asistanları, ünlü oyuncuların stres dolu dünyasının perde arkasına götürüyor; kahkahalar, duygular, entrika, hayal kırıklığı ve gözyaşlarının sürekli çarpıştığı yere. Bu dünyanın içerisine ilk kez giren Dicle (Ahsen Eroğlu), egosu boylarından da yüksek olan kişiliklere karşı mücadelesine en alttan başlayarak savaşa ben de varım diyor.

MENAJERİMİ ARA OYUNCULARI KİM?

Haberin Devamı

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Gamze Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Aslı Mavitan, Yaprak Medine, Buse Sinem İren, Duygu Şen, İdeal Beran Kotan.