Cadde Merve Boluğur imaj tazeledi!

Merve Boluğur imaj tazeledi!

26.03.2021 - 12:58 | Son Güncellenme:

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, imajını tazeledi. Saçlarını kısacık kestiren güzel oyuncu, yeni halini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Merve Boluğur imaj tazeledi

Murat Dalkılıç ile iki yıllık evliliklerini sonlandırdıktan sonra hiçbir projede yer almayan ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan Merve Boluğur, son olarak bir Youtube kanalı açmış ve yayınladığı videolarda özel hayatıyla ilgili deneyimlerini takipçilerine aktarıyordu.

Haberin Devamı

Yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Merve Boluğur, aşık oldu. Boluğur, sevgilisinin yüzünü göstermediği bir fotoğrafını paylaşarak, birlikteliğini ilan etti.

MERVE'NİN GİZEMLİ AŞKI

Burak Dayı ile ilişkisi altı önce noktalayan oyuncu, sevgilisi ile birlikte yer aldığı bu fotoğrafı ateş emojisiyle paylaştı. 33 yaşındaki Boluğur'un gizemli sevgilisinin Şişli'de bir kafe işleten Meriç Kırdan olduğu ortaya çıktı. Hatta Meriç Kırdan'ın uzun süredir beraber olduğu sevgilisini, Merve Boluğur ile aldattığı iddia edildi.

Merve Boluğur imaj tazeledi

 İMAJ TAZELEDİ

Şimdilerde şarkıcılığa soyunan Merve Boluğur, imajı tazeledi. Saçlarını kısacık kestiren Boluğur, sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmedi.

Güzel oyuncunun 'Yenilik, kısa saçlar' notuyla yaptığı paylaşım kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Merve Boluğur imaj tazeledi