Cadde Mesut Akusta ile Şafak Özbir boşandı!

Mesut Akusta ile Şafak Özbir boşandı!

21.03.2024 - 13:56 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Yürek Çıkmazı' adlı yapımda yer alan Mesut Akusta, yedi yıl önce nikah masasına oturduğu Şafak Özbir ile boşandı. İkilinin tek celsede biten davasında, kızları Berfin Cano'nun velayetini kimin alacağı da belli oldu.

Mesut Akusta ile Şafak Özbir boşandı

'Teşkilat', 'Kurtlar Vadisi: Pusu' ve 'Dağ' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Mesut Akusta, 2016'da Şafak Özbir ile dünyaevine girmişti. İkili, 2017'de kızları Berfin Cano'yu kucaklarına almıştı.

Haberin Devamı

Mesut Akusta ile Şafak Özbir'den hayranlarını üzen haber geldi. Ünlü çift, yedi yıllık evliliklerinin ardından yollarını ayırdı.

Mesut Akusta ile Şafak Özbir boşandı

VELAYET KONUSUNDA ANLAŞTILAR

Akusta ile Özbir, anlaşmalı olarak boşandı. Bugün Anadolu Adliyesi’nde görülen dava tek celsede bitti. Eski eşler, Berfin Cano’nun velayeti konusunda da fikir birliğine vardı. Velayet, annede kaldı.

Mesut Akusta ile Şafak Özbir boşandı

Sevgilerinin ve dostluklarının baki olduğunu belirten Mesut Akusta ile Şafak Özbir, çocuklarının anne-babası olarak birbirlerinin hayatlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Mesut Akusta ile Şafak Özbir boşandı

"KOLAY OLMADAN ÖNCE HER ŞEY ZORDUR"

Şafak Özbir'in sosyal medya hesabından yaptığı, "Kolay olmadan önce her şey zordur" paylaşımı dikkat çekti.

Mesut Akusta ile Şafak Özbir boşandı

Öte yandan Mesut Akusta da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, Ahmet Kaya'nın 'Bir Veda Havası' şarkısını paylaşarak; "Yalnızlık: Ömür Boyu" mesajını paylaşmıştı.