Cadde Müjde Uzman, 'Kutsal Damacana 4' kadrosunda!

Müjde Uzman, 'Kutsal Damacana 4' kadrosunda!

12.10.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

İlk olarak 2007 yılında sinemaseverlerle buluşan 'Kutsal Damacana' serisinin son filminin çekimleri tamamlandı. Komedyen Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı film, Fikret’in yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan’a kadar yükselmesinin ardından yurda kesin dönüş hikayesini konu alıyor. Filmin kadrosunda yer alacak Müjde Uzman'ın rolü de belli oldu.

Müjde Uzman, Kutsal Damacana 4 kadrosunda

Serdar Ortaç'ın Instagram yayınına konuk olan Şafak Sezer, başrolünde yer aldığı ve 627 bin gişe yapan 'Kutsal Damacana' filmi ile ilgili herkesi şaşırtan bir açıklamaya imza atmıştı. İki yıl önce yaptığı açıklamada komedyen, "İlk başrolüm, çok güzel bir film, hayatımdaki en güzel film. Ömrümün en çok enerjisini buraya verdim. Ne kadar acı bir şey; Ersin Korkut ve Büşra Pekin, bir kere bile 'Kutsal Damacana'da oynadıklarını söylemediler. Büşra Pekin ve Ersin Korkut'la hayatları boyunca bir daha çalışmam. Hiçbir zaman, asla!" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"Sette hiçbir kötülük olmadı, bir sebebi varsa yazıklar olsun "diyen Sezer, "Onlara hayatları boyunca en güzel hediye verildi. 'Kutsal Damacana'da oynadım' diye insan CV'sine ekler. 'Acaba bir haksızlık mı yaptım?' diye düşünüyorsun. Aksine çok da iyilik yaptım" açıklamasında bulunmuştu.

Ünlü oyuncu, sözlerine şu şekilde devam etmişti:

Ersin tanınıyordu, ama Büşra bu filmle şöhret oldu. Ersin'i, Yılmaz Erdoğan'dan istedik. Büşra ve Ezgi (Mola) geliyordu. Yapımcı abimiz 'Büşra'yı oynatsana' dedi. Ben bu kafayı da anlamıyorum. Bir film çektikten sonra başka bir havaya bürünen gençleri anlamıyorum. Kendilerini kral sanıyorlar. Sonra sana laf atmaya kalkıyorlar. Sanıyorlar ki bizim kulağımıza gelmiyor. Bu alem haksızlık yapılmaya, ihanete gelmez.

Müjde Uzman, Kutsal Damacana 4 kadrosunda

"KONU AÇILMAYINCA BAHSETMİYORUZ"

Büşra Pekin, canlı yayında sarf ettiği sözlerinden sonra Şafak Sezer’le hemen telefonda konuşarak, aralarındaki buzları erittiğini açıklamıştı:

Akşamında telefonda konuştuk. Uzun süredir aramıyor, sormuyoruz diye sitem etmiş, sorun yok. Benim de Ersin’in de hiçbir zaman öyle bir tavrımız olmamıştır. Bunu en iyi halkımız bilir. 'Kutsal Damacana' ilk filmimizdi. Severek oynamıştık, ne zaman konusu açılsa güzel bahsettiğimiz bir işti ama hiç konusu açılmadan da başarılarımızdan, işlerimizden bahsetmiyoruz.

MÜJDE UZMAN 'İNCİ'YE HAYAT VERECEK

Serinin son filmi 'Kutsal Damacana 4’ün oyuncu kadrosunda Müjde Uzman, 'Astral İnci' olareak seyirci karşısına çıkacak. Güzel oyuncu, Şafak Sezer’in canlandırdığı ‘Fikret’ karakterinin medyum aşkına hayat verecek. 20 Ocak 2023’te vizyona girecek olan film, Fikret’in yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan’a kadar yükselmesinin ardından yurda kesin dönüş yaptığı hikayesini konu alıyor.

Müjde Uzman, Kutsal Damacana 4 kadrosunda

Haberin Devamı

Senaryosunu Kamuran Süner’in yazdığı, yapımcılığını Polat Yağcı’nın üstlendiği 'Kutsal Damacana 4’ün yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturuyor.