Cadde Murat Boz'dan Hazal Subaşı'na yakın takip

Murat Boz'dan Hazal Subaşı'na yakın takip

29.12.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Murat Boz’un adı uzun süredir oyuncu Ayça Ayşin Turan ile anılıyordu. İkilinin daha önce konuştuğu, ardından da bir dijital platformun organize ettiği partide yakınlaştığı iddia edilmişti. 'O Ses Türkiye' yılbaşında düet yapan şarkıcı ve oyuncunun görüntüleri gündem olmuştu. Boz, Turan ile anılırken geçtiğimiz gün Hazal Subaşı’nı yakın takibe aldı.

Murat Bozdan Hazal Subaşına yakın takip

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan ile şarkıcı Murat Boz'un bir süredir birlikte olduğu iddia edilmişti. Ayça Ayşin Turan, hakkında çıkan şarkıcı 'Murat Boz'la aşk' iddialarını yalanlayarak; "Size soruyorum, siz yazıp çiziyorsunuz. Aslında benim size sormam lazım; 'neden böyle haberler yapıyorsunuz?" demişti.

Haberin Devamı

Murat Boz’dan saç ektirmesini istediği yönünde çıkan haberleri de kesin bir dille yalanlayan ünlü oyuncu, "Öyle bir şey yok!" açıklamasını yapmıştı.

"AYÇA İLE İLİŞKİM YOK"

Önceki haftalarda bir organizasyonun yılbaşı partisine katılan Murat Boz, konuyla ilgili ilk kez konuşmuş ve aşk iddialarına son noktayı koymuştu: Ayça ile ilişkim yok!

Murat Bozdan Hazal Subaşına yakın takip

GÖZLERİNİN İÇİNE BAKARAK ŞARKI SÖYLEDİLER

Turan, yılbaşı gecesi TV8'de ekrana gelecek O Ses Türkiye Yılbaşı programı için şarkı söyledi. Birkaç gün önce çekilen programda Turan ile Boz'un birbirilerine bakarak şarkı söylemesi dikkat çekti. 

Murat Bozdan Hazal Subaşına yakın takip

BOZ'UN TAKİBİNE GERİ DÖNDÜ

 Ancak Boz, Turan ile anılırken geçtiğimiz gün sosyal medyadan Hazal Subaşı’nı takibe aldı. Subaşı ise Boz’un takibine geri dönerek popçuyu takibe aldı. Takip sonrası seri şekilde birbirlerinin fotoğraflarını beğenmeye başladılar. İkilinin, sosyal medyadan da konuşmaya başladığı iddia edildi.

Murat Bozdan Hazal Subaşına yakın takip

Haberin Devamı

"HEMEN AŞK OLABİLECEĞİNE İNANMIYORUM"

Bir dönem Erkan Meriç ve Rıza Kocaoğlu’yla birlikte olan Hazal Subaşı'nın aşkla ilgili yorumu dikkat çekmişti:

Kendi kafamdaki aşka inanıyorum. Hemen aşk olabileceğine de inanmıyorum. Emek verilen bir şey olması lazım, giderek oluşacağına ve o kadar kolay bir şey olmadığına inanıyorum. Her yerde ‘Aşk, aşk’ diyoruz, derinliği gitti. Çok dile düştü.

Murat Bozdan Hazal Subaşına yakın takip