Cadde Nazan Kesal'dan Vahide Perçin paylaşımı! İstanbul'da bir araya geldiler

Nazan Kesal'dan Vahide Perçin paylaşımı! İstanbul'da bir araya geldiler

22.12.2021 - 18:28 | Son Güncellenme:

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde iki sezon boyunca 'Hünkar Yaman' karakterini canlandıran Vahide Perçin ile aynı dizinin ilerleyen döneminde 'Sevda' karakterine hayat veren Nazan Kesal bir araya geldi. İki usta oyuncu buluştukları akşamdan fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı.

Nazan Kesaldan Vahide Perçin paylaşımı İstanbulda bir araya geldiler

ATV'de yayınlanan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin baş karakterlerinden biri olan 'Hünkar' olarak izleyici karşısına çıkan Vahide Perçin ile diziye sonradan 'Sevda' karakteri olarak dahil olan Nazan Kesal buluştu. İki oyuncu da geçtiğimiz sezonlarda 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisine veda etti.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
Farklı zamanlarda aynı dizide rol alan ve iki yakın dost olan Vahide Perçin ile Nazan Kesal ikilisi bir araya geldi. Nazan Kesal, bu anları Instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

İkiliye Nazan Kesal’ın eşi oyuncu Ercan Kesal da eşlik etti. Ünlü oyuncu paylaşımına, ‘Vahide ile İstanbul’ da Bir akşam vakti’ yazdı.

Nazan Kesaldan Vahide Perçin paylaşımı İstanbulda bir araya geldiler

"BİR ÖMÜR YETMEZ"
Öte yandan birkaç gün önce de kendisi gibi oyuncu eşi Ercan Kesal'la 16'ıncı evlilik yıl dönümlerini kutlayan Nazan Kesal, düğün gününde çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Oyuncu, paylaşımına; "Bir ömür yetmez... Ey sevgili; bir ömrüm daha olsaydı yine seni seçerdim! İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, sevgiyle, saygıyla, aşkla ve Poyraz'ımla daima..." notunu düştü.