Cadde 'Neslihan Atagül'ün üzüldüğü şeye bak!'

'Neslihan Atagül'ün üzüldüğü şeye bak!'

02.05.2023 - 07:03 | Son Güncellenme:

2016 yılında Neslihan Atagül ile dünyaevine giren Kadir Doğulu'nun, Çeşme'de bir mekanda başka bir kadınla samimi görüntüleri olay yaratmıştı. 'İhanet' ve 'imam nikahı' iddialarının ardından ünlü çift, soluğu Bakü'de almıştı. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, magazin gündeminden düşmeyeh ünlü çifti kaleme aldı. Ayrıca Neslihan Atagül, eşiyle birlikte katıldığı söyleşide kendisine yöneltilen 'ihanet' sorusu karşısında gerildi.

Neslihan Atagülün üzüldüğü şeye bak

Kadir Doğulu'nun (41) geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'de bir eğlence mekanında kadınlarla sarmaş dolaş halde görüntülenmesinin ardından meslektaşı Neslihan Atagül (30) ile yedi yıllık evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başlamıştı.

Haberin Devamı

"NESLİHAN'DAN BAŞKA İMAM NİKAHLI EŞİM YOK"

Daha önce de eşine ihanet ettiği yönünde iddialarla anılan ünlü oyuncu, Çeşme'deki görüntülerin basına yansımasıyla hakkında çıkan haberlere cevap vermişti:

O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benim Neslihan’dan başka imam nikâhlı eşim yok.

Neslihan Atagülün üzüldüğü şeye bak

AZERBAYCAN'A GİTTİLER

Tüm yaşananların ardından Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile Azerbaycan'da gerçekleşen Formula 1 yarışını izlemek için Bakü'ye gitti. Çift, el ele poz vererek haklarındaki tüm iddiaları çürütürken keyiflerinin yerinde olduğu mesajı verdi. 

Neslihan Atagülün üzüldüğü şeye bak

DANS EDERKEN GÖRÜNTÜLENDİLER

Boşanma iddiasıyla gündemden düşmeyen ikili, gittikleri ikinci gün Bakü'deki bir restoranda samimi şekilde dans ederken görüntülendi.

Neslihan Atagülün üzüldüğü şeye bak

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, kaleme aldığı yazıda Neslihan-Kadir Doğulu çiftini gündeme getirdi. İşte Eyüboğlu'nun 'Neslihan Atagül'ün üzüldüğü şeye bak!' başlıklı yazısı...

Haberin Devamı

"TAVIR GÖSTERENLER YOK MU?"

"Bu konuda yazılı bir kural yok, ama hayatın bize gösterdiği ve öğrettiği şudur:

Kendisine saygısı olan hiçbir insan, sevgilisinin ya da eşinin aldatmasını affetmez...Her konuda olduğu gibi aldatmada da istisna, tavır gösterenler yok mu? Var, ama toplumun ezici bir çoğunluğu ihanetin bedelini eşine ödetir. Malum son günlerde Kadir Doğulu'nun eşini bir kez daha aldattığı haberleri gündemde.

Neslihan Atagülün üzüldüğü şeye bak

"Kadir Doğulu, sevgilisiyle imam nikâhı yaptı", "Oyuncu sevgilisine ev açtı" haberlerinden sonra Onur Akay, çıktığı '2. Sayfa'da şunu söyledi:

Neslihan Atagül'ün annesiyle konuştum. 'Kızım ayrılacak' dedi. Kararı alan Neslihan Atagül. Kadir, 'Benim kariyerim için bir süre bu evliliği uzatabilir miyiz?' diye yalvarıyor. O yüzden el ele bilerek görüntülendiler.

"DANS VİDEOLARINI İZLEDİK"

İhanet iddialarının ardından Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, sadece Kadıköy'de el ele görüntülenmedi. Çift, Bakü'ye de el ele gitti. Formula 1'i izlemek için gittikleri Bakü'den romantik dans videolarını izledik. Türkiye'de haklarında yazılanlar ve söylenenlerin keyfini kaçırmadığı Neslihan Atagül'ü üzen tek şey, 2023 Azerbaycan Grand Prix'te tuttuğu Charles Leclerc'in yarışı kazanamayıp üçüncü olması... Nereden mi biliyorum bunu? Bakü'den yaptığı "Üzme beni Leclerc", "Olsun be Leclerc, sen benim gönlümdesin" ve "Leclerc kaybedince Neslihan Atagül" paylaşımlarından...

"KERHEN SÜRDÜREN BİR KADIN GÖRMEDİM"

Neslihan Atagül'ün İstanbul Havalimanı'nda eşiyle birlikte hayranlarının cep telefonlarına poz verirkenki vücut diline ve Instagram paylaşımlarına baktım ortada aldatılmış, ama kocasının baskısıyla veya uydurduğu yalanlara inanarak, evliliğini kerhen sürdüren bir kadın görmedim.

Neslihan Atagülün üzüldüğü şeye bak

"UZMAN KONUMUNDA"

Ya bu iddia yalan ya da Neslihan Atagül, gerçekten iyi oyuncu... Kadir Doğulu da artık, "Evlilikte patlak veren bir kriz nasıl yönetilir ve sorun başarıyla savuşturulur?" konusunda herkese ders verecek kadar bir uzman konumunda... Nedense atalarımızın, "İt ürür, kervan yürür" sözü geldi aklıma..."

Haberin Devamı

Neslihan Atagülün üzüldüğü şeye bak

'İHANET' SORUSU KARŞISINDA GERİLDİ

Öte yandan bir üniversitede gerçekleşen söyleşiye katılan ünlü çifte, 'ihanet' iddiaları soruldu. Duyduğu soru karşısında gerilen Neslihan Atagül, "Bunu mu merak ediyorsunuz? Bu gördüğüne neden inanmıyorsun?" derken, devreye eşi Kadir Doğulu girdi.

"BU HABERLER BENİM ARAMI BOZARKEN SİZİN ARANIZI NEDEN BOZMUYOR?"

Ünlü oyuncu, "Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi. Hepinizi hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği. Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. 'Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?' diye sorabilirsin. Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu haber silsileleri 'Neden benim ailemle aramı bozarken, sizin aranızı bozmuyor?' diye sorabilirsin" ifadelerini kullandı.