Cadde Ödül gecesinde ünlüler geçidi

Ödül gecesinde ünlüler geçidi

06.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Gıllette ve Milliyet iş birliğiyle gerçekleşen ‘Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’ önceki akşam Volkswagen Arena’da düzenlenen törenle, 64’üncü kez sahiplerini buldu.

Ödül gecesinde ünlüler geçidi

Gecede, ‘Yılın Sporcusu’ ödülünü Ramil Guliyev alırken, Aziz Yıldırım ‘Yılın Spor Adamı’ seçildi. Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı ise ‘Yılın Takımı’ ödülüne layık görüldü. ‘Yılın Antrenörü’ ise Zeljko Obradoviç oldu. Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri gecesinde, iş, siyaset ve sanat dünyasından da birçok isim yerini aldı.

Haberin Devamı

Törene, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören, Demirören Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, TBF Bakanı Hidayet Türkoğlu ve TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir’in yanı sıra sanat dünyasından Oktay Kaynarca, Tülin Şahin, Demet Şener, Tuvana Türkay, Buray, Burcu Güneş, Rojin, Aslı Hünel, Behzat Gerçeker ve Elif Ece Uzun gibi isimler katıldı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Voleybol Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TFF Başkan Vekilleri Hüsnü Güreli ve Servet Yardımcı, Gençlik ve Spor Bakan yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu, P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu gibi isimler de geceye katılanlar arasındaydı.

Haberin Devamı

Ödül gecesinde ünlüler geçidi

Ödül gecesinde ünlüler geçidi

Ödül gecesinde ünlüler geçidi

Ödül gecesinde ünlüler geçidi

‘Kaliteli yaşam için spor yapmalı’

Törene katılan Tülin Şahin, yoğun bir iş temposunun olduğunu söyledi. Model, “Spor hayatımızın en önemli parçası. Her yer bizim için aktivite alanı. Hem salonda çalışıyorum hem de vakit buldukça yürüyüş yapıyorum. Herkes kaliteli bir yaşam için spor yapmalı” şeklinde konuştu.

Ödül gecesinde ünlüler geçidi

‘Yalnızlık zor’

İbrahim Kutluay’la evliliğini noktalayan Demet Şener, 16 yıl sonra ilk defa bir davete tek katıldığını belirtti. Model, “Kendi kendime ‘Demet artık hayat bir başına, alışsan iyi olur. Sen yola devam ediyorsun’ dedim. Değişik duygular bunlar. Bir gün bana ‘Boşanacaksın’ deselerdi, asla inanmazdım. Her şey insanlar için. Bu kadar yıl sonra yalnızlık çok zor” açıklamasını yaptı.

Aşk sorusunu duyunca...

Tuvana Türkay, beyaz kıyafetiyle dikkat çekti. Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’la aşk yaşayan oyuncu, “En sevdiğiniz sporcu kim?” sorusuna gülerek, “Tuzak soru. Biz ona ‘en sevdiğin spor’ diyelim. Buz patenini çok seviyorum” yanıtını verdi.

Ödül gecesinde ünlüler geçidi

Ödül gecesinde ünlüler geçidi