Cadde Önder Öztarhan'dan Aslı Enver'e beyaz gül!

Önder Öztarhan'dan Aslı Enver'e beyaz gül!

15.04.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bir süredir kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşayan Aslı Enver, birkaç gün önce sevgilisinin annesi ile yemeğe çıkmıştı. Enver, rol aldığı ‘Sırça’ oyunu ile önceki akşam seyircinin karşısına çıktı. Öztarhan, sevgilisini en ön sıradan annesi ile birlikte izledi.

Önder Öztarhandan Aslı Envere beyaz gül

Bir dargın bir barışık uzun süre birlikte olduğu şarkıcı Murat Boz’la evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver, Aralık 2021'de Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Basın mensuplarının "Hayırlı olsun, ilişkiniz nasıl gidiyor?" şeklindeki sorusunu yanıtsız bırakmayan oyuncu, Öztarhan ile birlikteliği hakkında ilk kez konuşmuş, "İyi gidiyor. İyiyim, mutluyum" demişti.

Haberin Devamı

AŞKI İTİRAF ETTİ

Sevgilisiyle birlikte mart ayında çıktıkları İzmir Alaçatı tatilinden de bahseden Enver, "Enerjimi topladım, dediğim gibi mutluyum" ifadelerini kullanmıştı. "Yüzünüz gülüyor, ilişki yaradı size galiba" şeklindeki yorumuna ise gülerek, "Çok teşekkür ederim" karşılığını vermişti.

"HER ŞEY İLK GÖRÜŞTE OLDU"

Magazin gündeminden düşmeyen Öztarhan ise geçtiğimiz ocak ayında teve2'de yayınlanan 'Magazin Masası' programının sunucusu Esin Övet'in, Aslı Enver haberlerine ilişkin mesajına çarpıcı bir yanıt vermişti. Övet, Öztarhan'ın "Evet, bir ilişki başladı. Daha çok yeni. Şu an her şey yolunda, iyiyiz, güzeliz. Her şey ilk görüşte oldu" şeklindeki mesajını canlı yayında aktarmıştı.

Önder Öztarhandan Aslı Envere beyaz gül

ÖZTARHAN’IN ANNESİYLE TANIŞTI

Haberin Devamı

Aslı Enver, son olarak Önder Öztarhan ile Ortaköy’de yemek yerken görüntülenmişti. İlişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden iki sevgiliye, iş insanının annesi de katılmıştı.

Çıkışta muhabirlerin “Önder Bey'in annesi de yemekteydi. İlk defa mı tanıştınız? Önder Bey de sizin ailenizle tanıştı mı?" sorusuna oyuncu, "Önder'in annesiyle daha önceden tanıştık. Önder de benim ailemi tanıyor" diyerek, evlilik sinyali vermişti.

Önder Öztarhandan Aslı Envere beyaz gül

EN ÖN SIRADAN İZLEDİ

Oyuncu Aslı Enver, rol aldığı ‘Sırça’ oyunu ile önceki akşam seyirci karşısına çıktı. Sahnelendiği ilk günden beri büyük beğeni toplayan oyunu izlemeye gelenler arasında sürpriz isimler yer aldı. Aslı Enver’i bir süredir aşk yaşadığı ve evlilik hazırlığı yaptığı konuşulan Önder Öztarhan, en ön sıradan annesi ile birlikte izledi.

Önder Öztarhandan Aslı Envere beyaz gül

KULİSE BEYAZ GÜLLE GİTTİ

Oyun sonrası Enver’i kulisinde ziyaret eden iş insanı, yanında getirdiği beyaz gülleri sevgilisine takdim etti. Gece sonunda otoparkta elinde güllerle kameralara yansıyan Aslı Enver, keyifli halleri ile dikkat çekti.

Önder Öztarhandan Aslı Envere beyaz gül

Mutluluğu yüzüne yansıyan oyuncu, kendisini kulisinde ziyaret eden Önder Öztarhan ve annesinin oyunu beğendiklerini söyledi. Enver, elindeki beyaz güllere atıfta bulunarak “En sevdiğiniz gül beyaz gül müdür?” diye soru yönelten muhabirlere “Sarı gül kırmızı gül” diye mırıldanarak karşılık verdi.