Cadde Onur Can Özcan kimdir? Onur Can Özcan nasıl öldü, kaç yaşındaydı?

Onur Can Özcan kimdir? Onur Can Özcan nasıl öldü, kaç yaşındaydı?

03.06.2021 - 20:45 | Son Güncellenme:

Onur Can Özcan'ın hayatı merak konusu oldu. Onur Can Özcan, geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybetti. Özcan, , Şile'de denize açıldıktan sonra teknenin alabora olup batması sonucu yaşamını yitirdi. Peki Onur Can Özcan kimdir, kaç yaşındaydı?

Onur Can Özcan kimdir Onur Can Özcan nasıl öldü, kaç yaşındaydı

Onur Can Özcan kimdir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Onur Can Özcan 3 Haziran 2018 tarihinde yaşamını yitirdi. Yaramızda Kaldın şarkısı ile bilinen Onur Can Özcan'ın hayatı gündemde merak ediliyor. İşte Onur Can Özcan'ın biyografisi...

Haberin Devamı

ONUR CAN ÖZCAN KİMDİR?

Onur Can Özcan, 6 Kasım 1997 yılında doğdu. Onur Can Özcan, "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi şarkılarıyla biliniyor.

Yirmi bir yaşındaki besteci, solist ve söz yazarı Onur Can Özcan, YouTube'da yayınladığı videolar milyonlarca kez tıklanan ve 2018 yılında gençler arasında popüler olan bir isimdi

Özcan, özellikle "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi şarkılarıyla geniş kitleler tarafından tanınıyor.

3 Haziran 2018 yılında Şile'nin İmrenli mevkiinde 5 rrkadaşı ile birlikte tekne ile açılan Onur Can Özcan'ın bulunduğu tekne alabora olmuştu.. Bir gün süren arama kurtarma çalışmalarının ardından Onurcan Özcan'ın cansız bedenine bir gün sonra ulaşılmıştı.