Cadde Öpüşme sahnelerini gören eşi çılgına dönmüş!

Öpüşme sahnelerini gören eşi çılgına dönmüş!

25.01.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasıyla bir dönem tüm dünyaya damga vuran 'Baywatch' yıldızı Pamela Anderson, yeni yayınlanacak olan belgeselinin tanıtımı kapsamında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Belgeselin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragmanında kaset skandalına değinen ünlü isim, son olarak ise Lee'nin kıskançlığını gözler önüne serdi.

Öpüşme sahnelerini gören eşi çılgına dönmüş

Pamela Anderson, geçtiğimiz haftalarda dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Pamela, Bir Aşk Hikayesi' adlı belgeselinin resmi fragmanında; eski kocası Tommy Lee ile çektikleri seks kasetinin yaşattığı travmayla ilgili konuşmuştu. Anderson, "Yaşayabilmek için o çalıntı kaseti hayatımdan çıkardım ve şimdi her şey yeniden gündeme geldiği için kendimi hasta hissediyorum" demiş ve eklemişti:

Haberin Devamı

İlk kez anlatılanların kontrolünü elime almak istiyorum.

Fragmanda, eski Playboy Playmate'i Pamela, seks kasetinin nasıl ve neden yeniden ortaya çıktığına dair ayrıntıya girmemişti.

Öpüşme sahnelerini gören eşi çılgına dönmüş

"SAYGI GÖRDÜĞÜMÜ HİSSETMİYORDUM"

Oyuncu, söz fragmanda ayrıca; "Çok fazla saygı gördüğümü hissetmiyordum. Elimde kalan parçalarla bir kariyer yapmak zorundaydım ama ben zor durumdaki bir genç kız değilim. Kendimi çılgın durumlara soktum ve hayatta kaldım" ifadelerini de kullanmıştı.

Öpüşme sahnelerini gören eşi çılgına dönmüş

Sözlerini, "Neden kendi hayat hikayemizin kahramanları olamıyoruz?" diye sorarak devam ettiren Anderson, şaka yapmayı da ihmal etmeyerek; "Neden tüm röportajları çıplak yapmıyoruz? Burada gizemli bir şey yok" diye konuşmuştu.

KASET SKANDALI

Pamela, 'Motley Crue'nun davulcusu Tommy Lee ile 1995 yılında, tanıştıktan yalnızca dört gün sonra evlenmişti. İkilinin balayında çektikleri seks kasetleri, evlerinden çalınmış ve internette yayınlanmıştı. Pamela Anderson, bunun üzerine video dağıtım şirketi Internet Entertainment Group’a dava açmıştı.

Haberin Devamı

Öpüşme sahnelerini gören eşi çılgına dönmüş

EŞİNİN KISKANÇLIĞINI ANLATTI

Tüm bunların ardından Pamela Anderson, yakında yayınlanacak olan belgeselinde eski kocası Tommy Lee'nin, 'Baywatch' dizisindeki rol arkadaşı David Chokachi'ye duyduğu kıskançlığın boyutlarını gözler önüne serdi.

The Guardian'ın haberine göre; şimdilerde hem anı kitabının hem de dijital bir platformda yayınlanacak olan belgeselinin tanıtımını yapan 55 yaşındaki yıldız, günlüğüne yazdıklarından bir kesit paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

Tommy çok kıskançtı. O zamanlar aşkın böyle bir şey olduğunu düşünüyordum. Rol arkadaşım David Chokachi'yi öpmek zorundaydım ama bunu Tommy'ye söylemedim. Öpüşme sahnesini görünce kendini kaybetti. Setteki karavanımı darmadağın etti, dolapları yumrukladı.

Öpüşme sahnelerini gören eşi çılgına dönmüş

"BİR DAHA OLMAYACAĞINI SÖYLEDİM"

Lee ile üç yıl evli kalan ünlü isim, sözlerine; "Ona söylemediğim için özür diledim, onun deyimiyle yalan söylemiştim. Ve bunun bir daha olmayacağını söyledim" diye devam etti.

Yazarlar