Cadde Ozan Orhon: 50 yılım inanılmaz hızlı geçti!

Ozan Orhon: 50 yılım inanılmaz hızlı geçti!

05.04.2024 - 10:05 | Son Güncellenme:

İlk albümünü 1992 yılında piyasaya çıkaran; 'Ortada Kuyu Var', 'Saman Alevi' ve 'Oldu mu Şimdi' gibi hit parçalara imza atan Ozan Orhon, Şişli'de eşi, annesi ve anneannesi ile birlikte yeni yaşını kutladı.

Ozan Orhon: 50 yılım inanılmaz hızlı geçti

Ozan Orhon, önceki akşam eşi Selcan Demirci, annesi Alev Esen ve anneannesi Sevim Baban ile 52'nci doğum gününü kutladı. Şişli'de bir mekanda ailesi ile birlikte pasta kesen Orhon, basın mensuplarıyla da sohbet etti.

Haberin Devamı

"ÇOK MUTLUYUM"

Bir döneme damga vuran şarkıcı, "Hayat çok güzel devam ediyor. Yeni yaşımız da bize çok güzel gelsin inşallah. Tüm Türkiye'ye ve bütün insanlara yeni yaşları çok güzel gelsin. Ben çok mutluyum, 50 yılım inanılmaz hızlı geçti" dedi.

Ozan Orhon: 50 yılım inanılmaz hızlı geçti

"TRİBÜN ÇOCUĞUYUM"

Yeni bir parça hazırlığı yaptığını dile getiren Ozan Orhon, "İki Deli adlı parçamız geliyor. Bayramdan sonraki hafta piyasaya sunacağız. Bu yaz herkese tekrar Ozan Orhon şarkılarıyla ettireceğiz. Galatasaray taraftarının da bir bestesi olabilir bu şarkı. Biraz hızlı bir parça. Ben de tribün çocuğuyum. Fenerbahçe'siz Galatasaray, Galatasaray'sız Fenerbahçe olmaz" şeklinde konuştu.

Ozan Orhon: 50 yılım inanılmaz hızlı geçti

"TÜRKİYE'NİN İLK MODACILARINDAN"

Anneannesi Sevim Baban'dan bahseden Ozan Orhon, "Atatürk'ün Cumhuriyetimize verdikleri en büyük nimet. Türkiye'nin ilk modacılarındandır anneannem. 92 yaşında kendisi" ifadelerini kullandı.

Ozan Orhon: 50 yılım inanılmaz hızlı geçti