Cadde Özge Özpirinçci: Zaman nasıl geçti inanamıyorum

Özge Özpirinçci: Zaman nasıl geçti inanamıyorum

30.06.2022 - 14:18 | Son Güncellenme:

Aralık 2021'de ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve şimdilerde vaktinin tamamını kızı Mercan ile geçiren oyuncu Özge Özpirinçci, zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Hamilelik sürecinde pek paylaşım yapmayan güzel oyuncu, son olarak karnı burnunda fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Özge Özpirinçci: Zaman nasıl geçti inanamıyorum

2014 yılında 'Tatar Ramazan' dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı Burak Yamantürk ile geçtiğimiz eylül ayında Marmaris Bozburun'da nikâh masasına oturan Özge Özpirinçci, aralık ayında kızı Mercan'ı dünyaya getirmişti.

Haberin Devamı

Instagram'da 3.5 milyon takipçisi bulunan Özge Özpirinçci, Ocak ayında eşi Yamantürk ile birlikte kızları Mercan'ın elini tuttukları fotoğrafı sevenlerinin beğenisine sunmuştu. Bu pozlarına beyaz kalp emojisiyle birlikte "Yavru" notunu düşen ünlü isme, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Özge Özpirinçci: Zaman nasıl geçti inanamıyorum

"KEŞKE KIZIMA 'ÜZÜM' İSMİNİ KOYSAYDIM"

Geçtiğimiz aylarda Etiler'de görüntülenen oyuncu, Tatlıtuğ ve modacı eşi Başak Dizer’in dünyaya gelen oğullarına Kurt Efe ismini verdiği hatırlatılması üzerine; "Kurt Efe gayet tatlı, güzel bir isim. Keşke ben de Üzüm koysaydım diye düşünüyorum. Ama Mercan ismi kızıma çok yakıştı” ifadelerini kullanmıştı.

Setlere ne zaman döneceği sorulan Özpirinçci, "Şu anda çalışmak değil, önceliğim Mercan. Belli de olmaz. Gelen iyi bir teklif olduğunda Mercan da benimle sete gider gelir” açıklamasını yapmıştı.

Özge Özpirinçci: Zaman nasıl geçti inanamıyorum

Haberin Devamı

İŞTE MERCAN BEBEK

Özpirinçci, daha sonra Eşi Yamantürk ile Yeniköy'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takılmıştı. Mercan’ı pusetiyle araç koltuğuna sabitlemeye çalışan ikilinin beş aylık bebekleri, ilk kez görüntülenmişti.

"ÇEKMEYİN"

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kızı Mercan’la birlikte Bodrum’a gelen 36 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz haftalar bir AVM'de görüntülenmiş ve soruları yanıtlamamayı tercih etmişti. Özpirinçci, "Kucağımda bebeğim var" diyerek, görüntü alınmamasını istemişti.

Özge Özpirinçci: Zaman nasıl geçti inanamıyorum

HAMİLELİK POZLARINI PAYLAŞTI

Şimdilerde kızıyla ilgilenen Özge Özpirinçci, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Hamileliği boyunca pek paylaşım yapmayan ünlü oyuncu, o süreçte çekilen pozlarını takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncu, paylaşımına, şu notu düştü:

İlk iki fotoğrafı, 'İlk ve Son' setinden, 3. 4. Ve 5. fotoğrafları Umut Evirgen çekmişti Asos’ta. 5. ve 7. fotoğraftaki bikinileri bu sene de bayılarak giyiyorum! 6. Ve 7. fotoğraf Bozburun'da Tanem Sivar tarafından çekildi. Telefonu benim hamile fotoğraflarımla doldu! Her gün bana 50 tane filan fotoğrafımı yolluyordu. 8. fotoğraf glütensiz pizzamı beklerken çekilmişti. Son fotoğraf ise doğumdan bir gün önce Melis Özge Bozoklu'nun evinin bahçesinde çekilmişti. Şimdi bir bu fotoğraflara bakıyorum bir Mercan’a bakıyorum ve zaman nasıl geçti inanamıyorum...

Özge Özpirinçci: Zaman nasıl geçti inanamıyorum