Cadde ‘Paranın gözü kör olsun’

‘Paranın gözü kör olsun’

10.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ayhan Sicimoğlu’nun, 40 yıl önce evlendiği sosyetik Zeynep Akar’ın beyninde tümör çıktığı için terk ettiği iddialarının yankıları devam ediyor.

‘Paranın gözü kör olsun’

Zeynep Akar’ın kardeşi Berna Gürel, “Söyleyecek bir şeyim yok. Ne yazılıyorsa ona bakın. Zeynep çok hasta. Ayhan da yok. Zeynep’in söyleyeceği bir şey yok. Konuşamayacak vaziyette” dedi.

Haberin Devamı

İş insanı, “Siz aile olarak ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, “Yeteri kadar üzüntümüz var.  Ayhan Bey ile konuşun” yanıtını verdi.

"AYHAN BEY KİM Kİ?"

Ablasının İstanbul’da olduğunu belirten Gürel, “Yaz-kış Bodrum’dayım. Sürekli gidip, geliyorum. Bir hafta önce yanındaydım. Buradaki durum birçok ailede yaşanan bir şey. Paranın gözü kör olsun, o kadar işte...” diye konuştu. Gürel, “Ayhan Bey evi ne zaman terk etti?” sorusuna ise “Ayhan Bey kim ki?” yanıtını verdi.

‘Paranın gözü kör olsun’

"HESAPTA 27 BİN 500 LİRA VAR"

İki yıl önce evi terk edip, ortak hesaptan yüklü miktarda para çektiği iddialarına Sicimoğlu, “Öyle bir şey asla yok. Ortak hesaptan evin giderleri ödeniyordu. 27 bin 500 TL var o hesapta. Zeynep Hanım’ın özel banka hesaplarını bile bilmiyorum. Geçtiğimiz yıllarda emlak vergilerini ödeyemedikleri için aileye 15 bin euroyu kendi cebimden ödedim” dedi.

Haberin Devamı

“İki yıl boyunca Amerika’da tedavi gören eşime baktım” diyen müzisyen, “Bütün akrabaları Bodrum’da güneşlenirken ben Zeynep’e bakıyordum. Annesi ve kız kardeşi bir kere gelmediler. Bu işler Berna Hanım’dan çıkıyor” ifadelerini kullandı.