R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay Balık burcunda iyice küçülürken, sonlanmalar ve çözülmeler dikkat çekiyor. Böyle zamanlarda psikolojik arınma, eski yüklerden kurtulma söz konusu olabilir. Israrcı olmamayız. Aksi halde egomuz kötü darbe alabilir. Olayları kendi akışında değerlendirme ve insani konulara ve yardımlara yönelme faydalı
olacak. Kötümser olmamaya gayret edelim. Kimi zaman sonlanmalar, bitişler bizi mutsuz edebilir. Ancak bir yandan da eskileri geride bırakmanın getirdiği rahatlama da söz konusu... Sezgilerimizi, hayal gücümüzü harekete geçirebilecek ilhamlara açık olalım. Öğle saatlerini daha yaratıcı çalışmalara ayırabiliriz. Akışta kalın.

Haberin Devamı

KOÇ: Bilemediğiniz konulardan kaynaklı kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden çözülmeler yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. Alacağınız destekler işlerinizi kolaylaştıracaktır. 

BOĞA: Gelecekle ilgili projeler üretebilirsiniz. Sosyal konulara yöneleceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kolay ilerleyebilirsiniz. Çalışmalarınızı bitirmek için şartlar lehinize çalışıyor. İşle ilgili sorumluluklarınızı tamamlayabilmek için plan yapabilirsiniz. 

İKİZLER: Hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba göstereceğiniz zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız işlerde mücadele edebilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminize özen göstermeniz de fayda var. Bürokratik engellere karşı dikkatli olun. Projelerinizde olumlu geri dönüş alabilirsiniz.

YENGEÇ: Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Özgürleşmek için planlar yapabilir, seçtiğiniz bir konu üzerinde eğitim almaya başlayabilirsiniz. İnandığınız şeyleri paylaşmak için çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir. 

ASLAN: Ortaklı durumlar gündeminizi oluşturabilir. Endişe ve korku duyduğunuz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konularınıza zaman ayırabilirsiniz. Yenilenme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Üstelerinizle ilgili olaylarla uğraşacağınız zamanlar olabilir. Bürokratik engeller olabilir. 

Haberin Devamı

BAŞAK: İkili ilişkilerinizde denge kurmak istediğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi uğraştıran işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalara özen göstermenizde fayda var. Hedefleriniz için programlar yapabilirsiniz. 

TERAZİ: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerin tamamlanması ve projeler geliştirmek isteyebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte planlar yapmak işler yönünden faydalı olabilir.

AKREP: Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız çalışmalarda göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. 

YAY: Ailevi konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan şeyler gündeminize gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Babanızla ilgili olaylarla uğraşacağınız zamanlar var. Akışta kalmaya özen gösterin.

Haberin Devamı

OĞLAK: Çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlar var. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Kardeşlerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir.

KOVA: Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha kolay ilerleyebilirsiniz. Maddi konularla ilgili sorumluluklar almak zorunda olduğunuz bir gündesiniz. Başkalarından gelecek desteklerle işlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. Yeni projeler geliştirebilirsiniz. 

BALIK: Kişisel açıdan önem verdiğiniz işlere yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konulara daha fazla eğilmek isteyeceğiniz zamanlar var. Sağlığınıza dikkat.