R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yengeç burcuna ilerleyen Ay, kendimize dönmek ve duygusal ihtiyaçlarımızı anlamak yönünde daha olumlu bir hava getiriyor. Sabah saatleri sürprizli olabilir. Öğle saatlerinde de hızlı bir trafik ve değişikliklere gitme ihtiyacı var. Bugün hızlı kararlar vermek istiyoruz. İletişimde ve yolculuklarda yeni olanaklarla karşılaşabiliriz.

Güneş ve Pluton arasındaki açı özellikle işle ilgili konularda gücümüzün test edilebileceğini gösteriyor. Gerginlik üreten durumlar ve enerjimizi aşağı çekebilecek olaylar karşısında daha kararlı ve dirençli olmamız gerekebilir. Bizim için anlamı olmayan ya da bizi değişime götüren koşullara direnmemeliyiz.

Haberin Devamı

KOÇ: Eve ya da ailenize ait konular gündeminizi etkileyebilir. Evinizde yenilikler yapmak için para ayırabilirsiniz. Geçmiş konuların gündeme gelebileceği zamanlar da var. Kendi iç sesinize daha çok yönelebilirsiniz. Çözmek istediğiniz konuların tamamlanması için uygun imkânlar bulabileceksiniz. 

BOĞA: Sakin bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz durumlar olabilir. Zihinsel açıdan heyecan duyabileceğiniz olaylar yaşanabilir. Kardeşlerinizle iletişim halinde olacağınız durumlar var. Sonuca ulaştırmak istediğiniz konuları çözme çabası içinde olabilirsiniz.

İKİZLER: Cüzdanınıza ait konular ön plana çıkıyor. Harcamalarınızı sorgulayıp, bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Parasal kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmenin yollarını aramaya bakın. İş hayatınızla ilgili konularda destek alacağınız imkânlar da doğabilir. Yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

YENGEÇ: Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Önem verdiğiniz konularda değişikliklere gitmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yeni başlangıçlar için yeni niyetler ortaya koyabileceğiniz zamanlar var. Genel olarak hareketli bir gün geçirebilirsiniz, akışta kalmaya özen gösterin. Sağlığınızla ilgilenebilirsiniz.

ASLAN: Hayatınızın gizli kalmış tarafları gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal gelişiminiz için farklı alanlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ailevi durumlarda içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Zihinsel yoğunluk hissedeceğiniz zamanlar var. Sorgulayıcı davranabilirsiniz. Duygusal baskı hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Gelecek beklentileriniz için düşünüp, zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızdan gelen sürprizler olabilir. Hayatınıza yenilik katmak isteyeceğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek size keyif verecek. İş hayatınızda destek alacağınız imkânlar var.

TERAZİ: İş hayatınızla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarla ilgili yeni düzenlemelere gitmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Hedeflerinizi sorgulayacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Eksik kalan işlerinizi toparlama fırsatınız olabilir. Gün içinde beklenmedik sürprizler de gelebilir.

AKREP: Yeni ufuklara açılma ve özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yolculuklar için plan program yapmak için imkânlar doğabilir. Kendinizi geliştirmek için uygun bir gündesiniz. Bitirmek istediğiniz işlerinize yoğunlaşmanızda fayda var.

Haberin Devamı

YAY: Ortaklı para durumlarıyla ilgilenebilirsiniz. Sonuçlanmasını beklediğiniz işleriniz hemen ilerlemeyebilir, sakin olmakta fayda var. Ufak tefek banka işleriyle ilgilenebilirsiniz. Yatırımlarınız ve parasal konularınız hakkında yeni kararlar alacağınız zamanlar olabilir. Duygusal durumlar söz konusu.

OĞLAK: Uyum ve denge arayışı içinde olduğunuz sakin bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınıza yenilik katmak için imkanlar var. Anlaşma imzalamak için doğru bir gün olmayabilir, beklemede kalmakta fayda var. Akışta kalın.

KOVA: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar ön planda olabilir. Üretkenliğinizle ilgili değişikliklere gidebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. İş hayatınız sizi fazlasıyla meşgul edebilir, olaylara karşı sakin yaklaşmakta fayda var. Bugün daha iyi yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

BALIK: Yaratıcılığınızı kullanarak hayatınızda bazı konuları değiştirmek isteyebilirsiniz. Gün içinde küçük sürprizler gerçekleşebilir. Zihninizi fazla kurcalayan konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Genel olarak sakin zamanlar geçireceğiniz bugünde akışta kalmakta fayda var.