R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, sabah 08.45’ten itibaren Yengeç burcunda boşluğa giriyor. Günün büyük bölümünde bekleme ve endişe yaratan koşullar, bizi bağlayan durumlar var. Eve ya da sevdiklerimize yönelik işlerde daha sabırlı olalım. Saat 18.58’den sonra Aslan burcuna ilerleyecek olan Ay, kendimize daha çok güvenebileceğimiz, yaşam enerjimizi yükselten koşullar getirecek. Sabah saatlerinde travma yaratan durumlar, baskı içeren koşullar yüzünden kendimizi oldukça huzursuz hissedebiliriz. Akşam saatlerine kadar endişelere aşırı kapılmamalı ve iyimserliğimizi kaybetmemeliyiz. Duygusal ilişkilerde, beklentilerimizde akılcı kalmaya bakalım. Günün geç saatlerinde çok daha canlı ve pozitif bir atmosfer var.

Haberin Devamı

KOÇ: Ev hayatınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir. Geçmişe ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Başkalarının sözlerinden etkilenebileceğiniz zamanlar var. Güven aradığınız durumlar oluşabilir. Hayatınızda uğraştığınız durumlara yön vermek isteyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

BOĞA: Çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Gündelik işlerde ani değişiklikler yaşanabilir. İşlerinizde kopmalar olabilir. İlerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Başkalarının sözlerinden etkilenebilirsiniz.

İKİZLER: Maddi kaynaklarınızla ilgili konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Önünüze çıkan engelleri aşma konusunda daha istekli olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yetenekleriniz sayesinde ön plana çıkabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

YENGEÇ: Yeni başlangıçlar yapmak istediğiniz bir gündesiniz. Niyetlerinizi ortaya koyup işlerinizde başarılı olacağınız zamanlar var. Hassasiyet gösterdiğiniz olaylarda ani kopmalar yaşanabilir. Tepkilerinizi yumuşak göstermelisiniz. Engelleri aşmak için, başkalarına dayalı davranışlar sergileyebilirsiniz.

ASLAN: Bilemediğiniz nedenlerden dolayı işlerinizde sonlanmalar olabilir. Gizli kalan konularla uğraşmanız gereken bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından etkileneceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızdaki konular işlerinizi etkileyebilir. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Gelecek beklentilerinizle ilgili sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bugün sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Onların fikirlerinden etkileneceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akışta kalın.

TERAZİ: İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinde uğraştığınız işlere yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili ani değişiklikler yaşanabilir. Üstlerinizle ilgili konuları başkalarıyla paylaşmamaya özen gösterin. Annenizi ihmal etmeyin.

AKREP: Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek için önünüze farklı yollar çıkabilir. Uğraştığınız işlerde ani değişiklikler yaşayabileceğiniz zamanlar var. Başkalarına duyarlı davranabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Haberin Devamı

YAY: Endişe ve korku duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Duygusal olarak etkilenebilirsiniz. Günlük işlerde ani değişiklikler söz konusu. Parasal konularda yenilenme süreci yaşayabilirsiniz. Duyarlı davranabilirsiniz.

OĞLAK: Eşinizle ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Olaylara verdiğiniz tepkiler önem kazanabilir. Denge ve uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Bugün karşınızdaki insanlara daha toleranslı davranabilirsiniz. Öğle saatlerinde işlerinizdeki değişikliklere ayak uydurmaya çalışabilirsiniz.

KOVA: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. İlgilendiğiniz işlerinizdeki engelleri açmak için kendinizi yorabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmeyin. Beraber çalıştığınız insanların dertlerine ortak olacağınız zamanlar var. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

BALIK: Bugün keyifli bir gündesiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İlgilendiğiniz konularda daha fazla yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Rutin işlerinizde kopmalar yaşanabilir. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.