R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Dengesiz enerjilerin yoğun olduğu bir gün... Yay burcunun son kısmındaki Ay, abartılı ya da iniş-çıkışlı koşullar getirmekte... İnançlar alanında, düşüncelerimizde fanatikleşmemeliyiz. Güneş ile Uranüs yan yana gelirken finansal koşullar da pek istikrarlı olmayabilir. Ekonomik durumları ciddiye almak durumundayız. Eğer farklı şeyleri ve yeni düşünceleri hayata geçirebilirsek, bazı şaşırtıcı sonuçlar elde edebiliriz. Düşüncelerimizi daha fazla kişiyle paylaşmak ve yaymak önemli. Hemen öğle sonrasında şartlar daha kısıtlayıcı hale gelebilir. Akşam saatlerinde, özellikle saat 19.15’ten itibaren daha ciddi ve gerçekçi bir tavır almak durumundayız.

Haberin Devamı

KOÇ: Hareketli bir gün sizi bekliyor. Özgürlük duygusu içinde yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Akademik konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelecektir. Yabancılarla ilişkiler gündeminizi etkileyebilir.

BOĞA: Duygusal yönden bağlayıcı durumlarla ilgilenmek durumunda kalacağınız zamanlar olabilir. Endişe duyduğunuz konulara yüzleşebilirsiniz. Ortaklı para işleri gündeme gelebilir. Parasal olarak yenilenmeye gidebilirsiniz. Sohbet edeceğiniz ortamlarda bulunmaktan hoşlanabilirsiniz. 

İKİZLER: Karşınızdaki kişilerle uyum içinde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sizi uğraştıran çalışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yeniliklere açık bir gündesiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla planlar yapabilirsiniz. Akışta kalın.

YENGEÇ: Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş düzeninizle ilgili yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte keyif alacağınız programlar yapmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmeyin. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. 

ASLAN: Kendinizi ifade etmek istediğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz hareketli bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelebilir. Keyif aldığınız insanlarla programlar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Ailenizle birlikte keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Geçmişe yönelik olaylarla ilgili yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Eğitimle ilgili yeni gelişmeleri takip edeceğiniz zamanlar olacaktır. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz.  

TERAZİ: Hareketli zamanlar geçireceğiniz bir gündesiniz. Konuşma ve yazışmaların yoğunluğu içinde kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Özgürlük hissi içinde yeni fikirlerin peşinden gitmeniz çok daha kolay olacaktır.

AKREP: Maddi kaynaklarınızla ilgili durumlar gündeminizi etkileyebilir. Yeni baştan bütçe yapmak isteyebilirsiniz. İş yerinizde başkalarından alacağınız desteklerle kendinizi gösterme fırsatı bulabilirsiniz. Eğitim konularına para harcama isteyebilirsiniz. Akşam hareketli zamanlar geçirebilirsiniz.

YAY: Yeni başlangıçlar yapmak için heves içinde olacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Özgürce kendi hayatınıza bakacağınız bir gündesiniz. Keyif aldığınız kişilerle görüşebilirsiniz. İmaj değişikliğinde kararlarınızı dikkate almalısınız. 

Haberin Devamı

OĞLAK: Hayatınızda bilemediğiniz konularla ilgili öngörülerde bulunabilirsiniz. Gizli kalmış olaylarla ilgili kontrol kaybı yaşayacağınız zamanlar olabilir. Özgürlük hissiyatı içinde farkında olmadan yapacağınız konuşmalara dikkat etmekte fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin.

KOVA: Gelecek beklentilerinize yeni fikirler katabilirsiniz. Sosyal konularda hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Yeniliklere daha açık olduğunuz zamanlar olacak. Arkadaşlarınızla plan yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir.

BALIK: İş hayatınızda hareketli bir gündeminiz olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Bürokrasiyle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Annenizle ilgili durumları göz ardı etmemenizde fayda var. Keyif aldığınız konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz.