R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yeniay 20.55’te gerçekleşeceği için günün büyük bir bölümünde kendimizi sıkışık ve beklemede hissedebiliriz. Ay, sabah 09.35’ten itibaren Aslan burcuna ilerleyecek. İddialı davranabiliriz. Ancak açmazlar, bloklar da gündeme gelebilir. Esnek ve uzlaşmacı olalım. Egomuzun direttiği konularda hatalar yapabiliriz. Ay küçülmekte olduğu için sabır göstermeliyiz. Değer verdiğimiz ilişkiler ve sosyal işler açısından da gelişmeler olabilir.

KOÇ: Gün boyunca kendinizi hayatın akışına bırakabilir, enerjik ve keyifli hissedebilirsiniz. Pek çok açıdan yenilik ve heyecan peşinde koşmak, keyif getiren ilişkilere yol almak için harekete geçmeniz, bu konularda yeni adımlar atmanız söz konusu olabilir. Değişik hobiler aradığınız bu dönem dikkat çekecek çalışmalara da yönelebilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA: Bugün gündeminizde genellikle evle ilgili konular var. Ev ve aile ile ilgili önemli kararlar almanız, aileniz ile aranızdaki ilişkileri yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Taşınma ile ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinizi güvende hissettirmeyen koşullar ortaya çıkabilir. Fazladan harcamalarda davranmanız gereken bir gündesiniz.

İKİZLER: Bugün sizi hareket ettirmeye ve fikirlerinizi dile getirmeye itecek enerjilerle çevrelenmiş durumdasınız. Düşüncelerinizi güncellemek, yeni şeyler öğrenmek amacıyla adım atabilirsiniz. Günün büyük bir bölümünü eğitimle ilgili temalar oluşturabilir. Yolculuklarda bazı aksaklıklar yaşamanız söz konusu olabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.

YENGEÇ: Bugün sizin için güvenlik ihtiyacı ön plana çıkıyor. Sizi maddi manevi güvende hissettirecek fırsatlar peşinde koşabilirsiniz. İş hayatında ayağınıza kadar gelen şansları değerlendirmeye çalışın. Sıkı çalışmanız size daha fazla imkân sağlayabilir. Çalışma hayatınızda önemli kişilerden yeni destekler alabilirsiniz. Akılcı çözümler üretmek sizin için çok yararlı olabilir.

ASLAN: Ay burcunuzda ilerlerken size hem yenilik, hem enerji hem de heyecan vaat ediyor. Yeni adımlar atmak, yeni girişimlerde bulunmak istiyorsanız tam zamanı. Uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz konularda tam beklediğiniz gibi koşullar oluşabilir. İşle ilgili değerlendirmeniz gereken yeni fırsatlar söz konusu olabilir. Bol bol yolculuk planı yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Gün boyunca kendi kendinizle baş başa kalmanın daha yararlı olabileceği bir gündesiniz. Dinlenmek ve kendinizi dinlemek size çok iyi gelebilir. Bugün kafa karıştıran işlere odaklanmak yerine zihninizi yormaktan kaçınmanızda fayda var. Geçmişle ilgili detaylar üzerine odaklanıp, kendinizi üzmekten ve suçlamaktan uzak durmalısınız. Şimdiye odaklanın.

TERAZİ: Bugün sizi heyecanlandıran yeni planlar söz konusu olabilir. Geleceğiniz ile ilgili harekete geçmek, yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Arkadaş çevreniz ve içinde bulunduğunuz gruplardan destek alabilir, planlarınız hakkında onların da görüşlerini öğrenmek isteyebilirsiniz. Yeni çevrelere girmekten çekinmeyin. Yeni arkadaşlıklar yeni fırsatlar anlamına gelebilir.

AKREP: Bugün gündeminizde çoğunlukla kariyeriniz var. Kariyerle ilgili konular sizin için büyük öncelik kazanabilir. İşle ilgili planlarınıza dört elle sarılmanız gereken bir gündesiniz. Alt ve üst ilişkilerinde daha sakin olmaya ve soğukkanlılığınızı korumaya çalışmalısınız. Projelerinizde tüm dikkatleri üstünüze toplamayı başarabilirsiniz. Parasal konularda ise temkinli davranmanızda fayda var.

Haberin Devamı

YAY: Bugün yaratıcılığınız ile ön plana çıkabilir, yeni ilgi alanlarına yönelmek isteyebilirsiniz. Fikirleriniz herkesin dikkatini çekebilir. Yabancılar ve yabancı ülkelerle ilgili bazı gelişmeler yaşayabilir, planlamadığınız yolculuklara çıkabilirsiniz. Devam eden bir eğitiminiz varsa bu alanda da şanslı olduğunuz söylenebilir. Uzun zamandır ilgilendiğiniz bir alanda derinleşmek isteği duyabilirsiniz.

OĞLAK: Bugün karşınızdakilere ılımlı yaklaşmanız ve işbirliklerine açık olmanız gereken bir gündesiniz. Borç alacak konularıyla ilgili bazı yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi ya da borç almak durumunda kalabilirsiniz. Eşinizin para durumu önemli sorumluluklar altına girmenize neden olabilir. Unuttuğunuz ödemeler ya da borçlar olup olmadığına çok dikkat etmelisiniz.

KOVA: Kendinizi daha dışa dönük ve sosyal hissedebilirsiniz. Karşınızdakilerin önerilerine her zamankinden daha açık olabilir, düşüncelerine değer verebilirsiniz. Ortaklıklar ve ilişkiler açısından da gerilim yaşansa da şartların olumlu olduğu söylenebilir. Çok ısrarcı olmamanızda ve uyumlu davranmanızda fayda var.

BALIK: Tazelenmiş ve enerjik bir şekilde güne başlıyorsunuz. İş ortamınızda uzun vadeli planlar yapabilir, bu sayede destek görebilirsiniz. Sağlık konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Hızlı temponuz çabuk yorulmanıza neden olabilir. İşle ilgili parasal beklentileriniz tam olarak karşılanmayabilir. Beklentilerinizi makul bir seviyede tutmanız daha yararlı olacaktır.