R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Henüz yeniay gerçekleşmedi ve Ay karanlıkta duruyor. Kendi iç dünyamıza, psikolojik ihtiyaçlarımıza zaman ayırmak, rahatlamak ve arınmak için uygun bir gün sayılır. Koşulları egomuzla fazla zorlamamaya bakmalıyız. Kimi zaman gizli kalan şeylerle de karşılaşabiliriz. Ailesel ihtiyaçlar, güvenliğimiz bizi çok daha meşgul edebilir. Düşüncelerimizdeki engelleri kaldırmaya çalışalım. Çoğu zaman kendi kendimize engel olabilir ve kişisel gücümüzü görmezden gelebiliriz. Önemli risklere girmemek yerinde olacak. Çoğu zaman iletişim problemlerinin, aşırı hassasiyetlerin neden olduğu huzursuzluklar yaşayabiliriz. Olaylara sabırla ve daha olumlu bir açıdan bakmaya çalışalım.

Haberin Devamı

KOÇ: Ailevi konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Yeni kararlar alıp, ilerleyebileceksiniz. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde daha sezgisel olabilirsiniz. Olaylara karşı iç sesinizle yaklaşmalısınız. Akşama doğru arkadaşlarınızla olmak size keyif verecektir. 

BOĞA: Hareketli bir gündesiniz. Yazışma ve konuşmanın yoğun olduğu zamanlar var. İşlere yön kazandırabilir, sağlam olması için uğraş verebilirsiniz. İlerleyen saatlerde hayallere kapılmanız olası. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Çevrenizle keyif aldığınız ortamlarda bulunabilirsiniz.

İKİZLER: Maddi konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Engelleri aşabilirsiniz. Sorumluklarınız artabilir. Öğlen saatlerinde kendinizi daha hayalperest hissedebilirsiniz. Karar almak için uygun zamanlar olmayabilir. Akşam saatleri için organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: Niyetinizi ortaya koyup yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenecek zaman yaratacaksınız. Öğle saatlerinde kendinizi sezgisel hissedebilirsiniz. Hayallere kapılıp işlerinizi aksatmamalısınız. Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

ASLAN: Gündeminizi gizli kalmış olaylar etkisi altına alabilir. Psikolojinizi düzeltmek için iç sesinizi dinlemeniz gereken zamanlar olabilir. Kabullenme içine girebilirsiniz. Sabah işlerinizle ilgili büyük bir çaba içerisinde olabilirsiniz. Akşam keyif alacağınız ortamlarda olmayı tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Gelecekle ilgili beklentileriniz doğrultusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Organizasyonlara sevdiklerinizi de davet edebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebileceksiniz. Öğleden saatlerinde uğraştığınız işlere daha sezgisel yaklaşabilirsiniz.

TERAZİ: İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflere ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla akışa bırakmak isteyeceğini zamanlar olabilir. Akşam arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.

AKREP: Yeni ufuklara açılmak için heves içinde olduğunuz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal olarak etkilendiğiniz konuların üzerinde araştırma yapabilirsiniz. İşlerinize yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız kişilerle birlikte olabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Sabah saatlerinde işlerinizin ilerlemesi için çaba sarf edebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Endişelendiğiniz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yenilenmek isteyeceğiniz zamanlar yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde dikkatiniz dağınık olabilir. 

OĞLAK: Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Açık düşmanlara karşı tedbirli olmanız gereken zamanlar var. Sabah uğraştığınız işlerde başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. İlerleyen zamanlarda olaylara daha sezgisel yaklaşabilirsiniz. Akşam arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

KOVA: Çalışma hayatınızdaki karşılaştığınız engeller gündeminizi etkileyebilir. Yönünüzü belirlemek isteyebilirsiniz. Öğleye doğru hayallere kapılacağınız zamanlar olabilir. Dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Zevk aldığınız işlerle uğraşabilirsiniz.

BALIK: Aşk ve yaratıcılık konusunda bugün sezgilerinizi kullanabileceksiniz. Sabah saatlerinde işlerinizi netleştirmek için planlama yapmak isteyebilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Akşam sevgilinizle zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.