R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, Başak burcunda büyürken etkin olmaya çalışabilir ve çok şey de başarabiliriz. Ancak engelleri aşmak için çaba gerekecek. Mars’ın konumu bize acele davranmamak gerektiğini anlatıyor. Endişelerimizi kontrol etmemiz gerekebilir. Son derecelerde ilerleyen Merkür ve Mars, kimi zaman düşüncelerimizde bizi uğraştıran detaylara işaret ediyor olabilir. Göz ardı ettiğimiz durumlar üzerinde yeniden durabiliriz.

KOÇ: Haftanın ilk günü sizi hızlı bir tempo bekliyor. Sizin için öncelikli olan işlere başlamak, günlük rutinleri planlamakta zorluk çekmeyeceğiniz bir gündesiniz. Ailenizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Eldeki kaynakları akıllıca yöneteceğiniz desteklere açık olun. Kariyer hesaplarınızda daha temkinli olmalı, şu dönemde önemli kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA: Bugünün gündemi biraz iş, biraz da keyif gibi görünüyor. Birikmiş konuları detaylı çalışmalarla bitirebilir, çocuklarınıza istediğiniz gibi vakit ayırabilirsiniz. Onların duygusal durumuna karşı yapıcı olmaya gayret edin. Yeni sunumlar ve konuşmalar içinde esnek planlar yapmalısınız. Yatırım planlarınızda yeni hedefler içinde olabilirsiniz.

İKİZLER: Evde almanız gereken sorumluluklar ön plana çıkıyor. Aile ile ilgili konular önceliğiniz haline gelebilir. Aynı zamanda güvenliğinizi ilgilendiren yeni önlemler alabilirsiniz. Bu günlerde beklentileriniz büyüdüğü gibi, yeni arayışlara da girmeniz mümkün. Planladığınız yurt dışı işlerin peşinden gidebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor.

YENGEÇ:  Günlük planlarınızı hızlı ve pratik biçimde hayata geçirebilirsiniz. Sunumlarınız ve eğitsel konularınıza detaylıca eğilip, ayrıntılara hâkim olmaya çalışın. Çevrede başlayan hareketlilik, konsantrasyon gerektiren konular ön planda olacaktır. İnternet çalışmalarınız ve yazışmalarla ilgili destekleyici şartlar bulacaksınız.

ASLAN: Maddi açıdan istikrarlı şartlarla karşı karşıyasınız. Kazançlarınıza yönelik yeni hedefler peşine düşebilirsiniz. Ortaklaşa bir iş konusu, başkalarının desteği ile olumlu bir noktaya taşınabilir. Son dönemin getirileri sizi memnun ediyor. Becerilerinizi ortaya koyacağınız iş hayatı açısından olumlu bir dönem yaşıyorsunuz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Ay burcunuzda ilerlerken yeni haftaya yeni sorumluluklarla başlıyorsunuz. Tüm dikkatiniz işe ait konulara ve düzeninizde yenilikler yapmaya odaklanacak. Kendinizi bir anda yoğun bir gündem içinde bulabilirsiniz. Bu sırada işinizle ilgili tasarım gerektiren detaylara göz atabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili endişelenmeyin.

TERAZİ: İçinizde yaşadığınız endişelerden uzaklaşmaya ve biraz gevşemeye çalışın. Kısa süreliğine de olsa yalnız kalmak sizi motive edebilir. Zira kararlılık göstereceğiniz yeni girişimler içindesiniz. Evde daha fazla vakit geçirmek ve aileyle olan bağları güçlendirmek, onlara içinizi dökebilmek sizin için bir moral kaynağı olabilir.

AKREP: Gelecek planlarınızla ilgili yeni fikirler ve düşünceler içindesiniz. Arkadaşların ya da dostların desteği ile kendinizi daha rahat hissedebilir, özellikle yatırım planlarınıza yönelik yeni adımlar atabilirsiniz. Günü verimli geçirmek ve işleri organize etmek yararınıza olacaktır. Sorumluluklar karşısında esnek planlar yapmaya çalışın.

Haberin Devamı

YAY: Kariyer planlarınızı daha akılcı bir noktaya taşıyabileceğiniz bir günle yeni haftaya başlangıç yapıyorsunuz. Sorumluluk almanızı gerektiren gelişmeler yaşanabilir. Üstlerle ilişkiler açısından da olumlu bir dönemdesiniz. Aynı zamanda maddi kazanımların öne çıkabileceği gelişmeler yaşanabilir. İşle ilgili konuşmalar öne çıkıyor.

OĞLAK: Haftaya uluslararası konular üzerine odaklanarak başlıyorsunuz. Bu alandaki planlarınızı hızlandırmak için kararlı olabilirsiniz. Projelerin getireceği geniş imkânlar ön plana çıkabilir. Hukuki konularınız varsa daha mantıklı kararlar almaya çalışın. Yabancılarla ilgili  yeni destekler bulabilirsiniz. İş birlikleri gündeme gelebilir.

KOVA: Yeni planlar ve projeler peşindesiniz. Gelişmeleri iyi yönetecek enerjiyi kendinizde bulabilir, akıllıca çözümler üretebilirsiniz. Yatırım planlarınızı hayata geçirecek imkânlara kavuşabilirsiniz. İş hayatına yönelik projeler de bu dönemde artabilir. İçinde bulunduğunuz zamanın getirileri küçümsenmeyecek boyutta olabilir.

BALIK: İlişkilerde ve aranızda bir bağ olduğunu düşündüğünüz kişilerle olan iletişimlerinizde beklentiler içindesiniz. Yeni desteklere ihtiyaç duyabilir, ortaklaşa işleri hızlandırabilirsiniz. Evlilik hayatında size keyif getiren paylaşımlar da söz konusu olabilir. Yaşanan belirsizlikleri akıl yolu ile aşma beceriniz var. Gruplaşmalar olabilir.