R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Dolunayın arkasından Oğlak burcuna ilerleyen Ay, düşünceli ve gerçekçi olabileceğimizi gösteriyor. Özellikle keyif ve mutluluk aradığımız konularda abartılara gidip sonrasında pişman olabiliriz. İyi niyetlerle dahi olsa tavırlarımıza daha çok özen göstermeliyiz. Yan yana gelen Mars ve Kiron da cesaret ve mücadele gerektiren bir konuda çok şey öğrenebileceğimizi gösteriyor. Yıkıcı olmamaya çalışalım.

KOÇ

Haftanın ilk iki gününe göre daha ciddi bir ruh hali içinde olabilir, daha fazla işlerinize ve statünüze odaklanabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler gün boyu işlerinizi halletmede size yardımcı olacaktır. Sorumlu olduğunuz konulara daha özenli yaklaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle iletişiminizde sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

Haberin Devamı

BOĞA

Daha çok gelecek planları üzerinde odaklanabilir, kendinize yeni bir rota çizmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yolculuklar gündeme gelebilir. Yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. Felsefi konular ön plana çıkabilir. İkili ilişkiler sizi etkileyebilir. Üzerinde çalıştığınız konularda bazı düzenlemeler yapmak isteğiniz artabilir.

İKİZLER

Özellikle parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İlerleyen zamanlarda sizi ortaklı para konularına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kriz yaratabilecek durumlar oluşabilir. Keyif aldığınız şeyler için zaman ayırmak size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Akşama doğru ilişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

YENGEÇ

Sabah saatlerinde n itibaren ikili ilişkiler ve işbirlikleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Öğleden sonra eşinizle ilgili konular sizi meşgul etmeye başlayabilir. İkili ilişkilerinizde güven arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular sizi olgunlaştırabilir. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde daha sakin yaklaşmanızda fayda var.

ASLAN

Güne çalışma ortamınızda yaşanacak olaylar damga vurabilir. Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi etkileyecektir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. İlişkide olduğunuz kişilerle kopmalar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK

Yaratıcı yönleriniz daha çok ön plana çıkabilir. Kendinizi yaratıcılığınız ile ifade etmek isteyebilirsiniz . Öğlene doğru işlerinizde yeteneklerinizi daha fazla kullandığınızı hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz.

TERAZİ

Daha ciddi ve sorumluluk almak zorunda hissedebilirsiniz. Babanız ile ilgili uğraşmanız gereken durumlar ortaya çıkabilir . İlerleyen zamanlarda da ailevi konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde verdiğiniz tepkilere dikkat etmenizde fayda var. Alışta kalmaya çalışın.

AKREP

İetişim temponuz artabilir. Yakın çevreniz ile sık sık bir araya gelebilir,fikirlerinizi onlara aktarmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde ise uğraştığınız konularla ilgili hareketli saatler yaşayabilirsiniz. Yazışma ve konuşmalar yoğunlaşabilir. İletişimden kaynaklı problemlere dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi etkileyebilir.

Haberin Devamı

YAY

Bugün daha çok maddi konularla ilgilenmeniz ve bütçeleme yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konuları yeteneklerinizle çözebileceğiniz zamanlar var. Parasal konularla ilgili u ğraştığınız işlerde duraklama olabilir. İşlerinizi ağırdan almak zorunda kalabilirsiniz. Ya da önünüze bazı engeller çıkabilir.

OĞLAK

Sabah saatlerinde kişisel hassasiyetiniz olan konular ön plana çıkabilir. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlerleyen zamanlarda yeni başlangıçlar yapmak isteğiniz artabilir . Daha çok kendinize ve kendi isteklerinize odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınızdaki kişilerle tartışmamaya özen gösterin.

KOVA

Özellikle sabah saatlerinde yön ünüzü bulmakta zorlanabileceğiniz bir gündesiniz . Elinizde olmayan nedenlerden aksamalar olabilir. Koşullardaki belirsizlikler ve yaşadığınız kayıplar sizi bunaltabilir ve kendinizi kapana kısılmış gibi hissetmenize neden olabilir. Karamsarlığa kapılmayın ve akışta kalmaya çalışın.

BALIK

Bugün oldukça hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile bir araya gelmek, onlarla yeni planlar ve organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde kendinize yeni hedefler koyabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Gelecek planlarınızı sağlam bir temele oturtmak amacıyla ciddi adımlar atmaya başlayabilirsiniz.