R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Boğa burcunda gerçekleşen yeniay, yeni koşulların belirmeye başladığını anlatıyor. Maddi durumlar, parasal güven ve istikrar konusu öne çıkarken, daha esnek ve farklı yollar arayabiliriz. Yeniay haritasında Yay burcunun yükseliyor olması bu dönemde fikirler, inançlar ve ideolojiler üzerinden pek çok olayın daha fazla iletişim yarattığını gösteriyor. Günün ilk yarısında işlerimizi daha hızlı halledebiliriz. Tek başına hareket etmek zor olmayacak. Aynı zamanda öğle saatlerinde görüşmeler, toplantılar ve kadınlara yönelik konularda başarılı işler yapılabilir. Akşam saatlerinde (18.39) Boğa burcuna ilerleyen Ay, biraz yavaşlayacağımızı ama kararlılık kazanacağımızı gösteriyor.

Haberin Devamı

KOÇ: Maddi kaynaklarınızla ilgili konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Yeteneklerinizi kullanmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Başladığınız işlerde ilerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanla var. İş hayatınızda yaşadığınız engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Akışta kalın.

BOĞA: Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yüksek enerjinizi kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara yönlendirebilirsiniz. Cüzdanınıza ait durumlar gündeminizi etkileyebilir. Başkalarından destek alacağınız imkanlar da var. Bedensel konulara özen göstermelisiniz.

İKİZLER: Gizli kalmış olaylar gündeminize gelebilir. Sonuçlandırmakta zorlandığınız konuları kabullenmek isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeniz gerekebilir. Öğle saatlerinde daha güvende hissedebilirsiniz.

YENGEÇ: Gelecekle ilgili hayalleriniz için para harcamak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda ilerlemek için güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Önünüze gelen engelleri rahatça aşabileceğiniz zamanlar var.

ASLAN: İş hayatınızla ilgili gelişmeleri yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmek daha kolay olabilir. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Kişisel harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Yönünüzü netleştirmek istediğiniz zamanlar olabilir.

TERAZİ: Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Parasal konularla ilgili karar alırken dikkat etmeniz gerekebilir. İşlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Kendinizi aşmak ve yön vermek isteyeceğiniz koşullar oluşabilir.

AKREP: Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki insanlarla denge içinde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Maddi kaynaklarınızla ilgili değişikliklere gidebileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

YAY: Çalışma koşullarınızdaki değişiklik gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. İş odaklı olmak gerekebilir. Yönünüzü netleştirmek için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Sizi yoran durumlara karşı daha özen göstermelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Gündeminizde aşk ve yaratıcılık var. Kişisel harcamalarınızı abartabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak keyfinizi yerine getirecektir. Uğraştığınız işlerde, yüksek enerjinizle ilerleme sağlayabilirsiniz.

KOVA: Aile hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Babanıza ait durumları göz ardı etmemeye özen göstermelisiniz. Geçmişinize ait olaylar gündeme gelebilir. Kendi iç sesinizi dinlemek doğru karar vermenizi sağlayacaktır. Maddi konularla ilgilenebilirsiniz.

BALIK: Yakın çevrenizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmenin sizi keyiflendireceği bir gündesiniz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Uğraştığınız işlerde yazışmalar ve eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Engelleri aşacağınız zamanlar var.